Dator > typer av plast skrivare

 • typer av plast skrivare


 • Du behöver:
  Webcam
  . Programvaran.
  Webbhotell eller filhanteraren.

  Plast skrivare används för att skapa körkort och andra typer av identifikation material. Detta genomförs i en mängd olika sätt, med många olika tekniska begrepp. Olika typer av maskiner används för att skapa färger, magnetremsor och smartkort. " Att bli medveten om vad dessa olika typer av plast skrivare är är en bra utgångspunkt för att förstå hur mycket tanke och arbete som går till några av de viktigaste handlingarna i världen.

  Color Plast Skrivare

  Plast skrivare finns med olika nivåer av färg förmåga. Dessa inkluderar färglös, enfärgade och fyrfärg. Ofta kommer skrivare vara utrustad med möjligheten att skriva ut projekt delvis i färg och delvis färglös.

  Ensidig och dubbelsidig Plast Skrivare

  Plast skrivare kan också kategoriseras efter om de tillåter en ensidig och dubbelsidig utskrift. Dubbelsidig utskrift är även kallad "Duplex" utskrift. Du kan hitta skrivare duplex plast med både färglös och fyrfärgstryck kapacitet. Ofta, skolor och andra institutioner som kräver minimal säkerhetsfunktioner på sina kort använda enkelsidiga skrivare. Dubbelsidiga kort, dock kan bära en högre nivå av säkerhetsdetaljer, såsom smarta och beröringsfria kort som kan svara mot radiovågor.

  Laminering

  Många plast skrivare kommer med laminering kapacitet. Detta kan hjälpa de kort som håller längre. Laminering består vanligen av en 1 mm tjock skikt, ibland tydliga och ibland holografiska. Plastic skrivare med laminering kapacitet kräver plastkort av PET /PVC sammansatta.

  Digital Plast Skrivare

  Digital plastkort skrivare ger möjlighet att skapa egna konstruktioner för kort snabbt och effektivt. Användare av digital plast skrivare har också förmågan att integrera olika bilder och information i databasen, och kan även koda magnetremsor och smarta chips kort. Dessutom digitala plast skrivare är snabb.

  Ultraviolett plast Skrivare

  Skrivare som har ultraviolett (UV) förmåga är väl lämpade för utskrift på plast. De kan skriva ut i större volym än andra typer av plast skrivare. De fungerar med hjälp av värme som ett sätt att imponera på en bild i plasten. Men "kall" UV-skrivare finns också, som använder den lägsta möjliga temperatur för att imponera på en bild i plast. Kall UV skrivare fungerar genom att använda kväve för att göra bläck bota snabbare än det normalt skulle.

  Säkerhetsfunktionerna i plast Skrivare

  Några plast skrivare levereras med inbyggda säkerhetsfunktioner själva. Till exempel, om en plast skrivaren används för att göra känsliga dokument, kan det komma ibland med en inbyggd log-in system för att förhindra obehörig användning.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur du formaterar en K790a Memory Stick Micro

Relaterade artiklar


 • hur man gör makron på ett G15 tangentbord
 • hur man uppgradera BIOS på en gigabyte ombord
 • Felsökning av en S1220 Kodak scanner
 • laptop specifikationer: energiförbrukning
 • hur du uppgraderar HP TouchSmart notebook
 • hur du ställer in ett LAN hemma med en D-Link DI-604 Ethernet Broadband Router
 • hur man bränner & butik DVD
 • typer av PC minne
 • hur man ansluter en iLink-kabel till en Inspiron
 • hur man kan spara bläck och Epson-skrivare