Dator > papperstyper för ett stort format bläckstråleskrivare

 • papperstyper för ett stort format bläckstråleskrivare


 • Det finns många typer av papper som kan användas på ett brett format bläckstråleskrivare. För att välja rätt papper, måste du ta i beaktande vilken typ dokument du vill skapa. Rätt typ av papper kommer att öka kvaliteten i utseendet av dokumentet och att det ser professionellt.

  Bond Paper

  Bond papper är ett obestruket papper tillverkat med hjälp av ett träfritt process. Denna typ av papper används mest till att skriva, kopiering eller utskrift. I Nordamerika, kan inte undgå papper klassificeras enligt ljusstyrka. Den vanligaste obligationen papper är # 84 och # 88 ljusstyrka.

  Rag Obligationer

  Rag obligationer är den prestigefyllda utseende papper gjorda av en blandning av träfiber och bomull. Den bomull och trä ger stil och styrka på papperet. Rag obligationer har ofta präglade ytor, och de har en större styvhet. Denna typ av papper har en vattenstämpel att ange bomull. De klassificeras enligt följande: # 1 är 100 procent bomull, # 2 är 50 till 75 procent bomull fiber, # 3 är föråldrade och # 4 har 25 procent fiber bomull.

  offsetpapper

  Offset papper som ofta används för offset-litografi process. Dessa typer av papper kan vara med eller utan beläggning. Papperet har en bra yta styrka och hög fukthalt. På grund av sin höga fuktighet kan denna typ av papper curl överdrivet i digitala skrivare. Den belagda offsetpapper se absorption av offset bläck och brukar inte klara sig bra i hög värme miljö. De tenderar att fastna, spricka eller blåsa.

  Multipurpose papper

  Multipurpose handlingar som vanligen används i digitala svartvita kopiatorer, faxar och skrivare. De är avsedda att användas i flera enheter och tekniker som xerografiska, offset-och bläckstråleskrivare. Den mångsidiga papper utföra fint på dessa enheter.

  Carbon Papers

  självkopierande papper är utformad med en beläggning på ena sidan och med inkapslade färgämnen. När papperet är tryckt, är de färgämnen frigörs, vilket möjliggör överföring av bilder från ett blad till ett annat. Denna typ av papper kan endast användas i en digital skrivare.

  Återvunnet papper

  Återvunnet papper är tillverkade med hjälp av en procentsats av avfall fiber istället för nyfiber. Det återvunna innehållet kommer från en mängd olika typer av pappersprodukter. Det finns två typer av återvunna fibrer som används i denna typ av papper. Det finns avfallet efter konsument och före konsument, eller industriell, avfall. Den återvunnet avfall återvinns från papper används för sitt avsedda ändamål. Avfall före konsument är fiber tas från dokument som har kastats bort under tillverkningsfasen.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:skillnader mellan AT & ATX nätaggregat

Relaterade artiklar


 • Felsökning hk 8.100 sylt
 • Felsökning av en IBM Thinkpad
 • Hur man monterar skärmar
 • hur man uppgraderar en USB-flash
 • hur man ansluter en Intel iMac till RGB
 • mikroprocessor specifikationer för en Intel Pentium II mobil mmc-1
 • hur man uppgraderar en hp laptop
 • hur man låsa en zip-disk
 • hur man fyller Samsung tonerkassetter
 • dator cpu komponenter