Dator > hur man skriver ut en stor bild

 • hur man skriver ut en stor bild


 • Vissa hem skrivare klarar av att skapa bilder med en bredd av 12 inches eller något mer. Eller du kanske har tillgång till ett brett format skrivare som kan leverera en bredd av 44 inches. Hursomhelst, inte skriver ut en stor bild inte ta många fler steg än att skriva ut en liten en. På grund av bekostnad av papper och bläck som används, det är en klok idé att göra ett antal teststickor för att kontrollera kontrast och färgbalans innan de bestämmer sig för ett stort tryck

  Du behöver:.
  Klarar att skriva ut stora bilder.


  1.
  Välj ett papper som är lämpad att skriva ut stora bilder. Tänk på kvaliteten som krävs för utskriften, och vad yta (glansigt, etc. ) du föredrar. Skrivaren kan också kan använda en rulle i stället för ett pappersark. Om möjligt, välj samma typ av papper som tillverkaren av din skrivare.
  2.
  Rengör skrivhuvuden på skrivaren. Detta förhindrar linjer, som kallas banding, samt färgskiftningar. Högerklicka på skrivarikonen i aktivitetsfältet, som ligger i det nedre högra hörnet av skärmen. Följ steg-för-steg-instruktioner efter att klicka på alternativet för att rengöra skrivhuvuden.
  3.
  Öppna filen i din dators bildprogram. Navigera till filen information för att visa storlek och upplösning av bilden. Tänk på att en fil med en upplösning på 72 dpi (dots per inch) kommer ut med pixelisering. Filen bör vara minst 150 dpi i den storlek du vill skriva ut, och 300 dpi eller högre för bästa kvalitet.
  4.
  Markera en del av bilden som ska användas som ett test band. Välj ett område som innehåller en mängd höjdpunkter, skuggor och mellantoner, samt fångar in någon större färg. Du kan behöva göra mer än ett val för detta. Använda programvaran s urval verktyg för att kopiera detta område i bilden, sedan "Kopiera" (Ctrl + C) och "Klistra in" (Ctrl + V) provet i en ny fil.
  5.

  Välj "Skriv ut" från "Arkiv"-menyn i programvaran. Välj alternativet kallade "Page Alternativ" eller "Print Options", beroende på din programvara modell. Detta kommer att ta upp en dialogruta som är specifik för din skrivare.
  6.
  Välj den typ av media som används. Instruktionsbladet med dina papper kan tyda på en viss media baserat på din skrivare tillverkare. Välj nivå utskriftskvalitet, med tanke på högsta kvalitet kommer att använda mest bläck. Avmarkera rutan som säger "Center Bild," och ange i gränsen mätningar av 1/2-tums på toppen och gick. Detta lämnar utrymme på ditt papper (eller en del av rullen) för flera teststickor om det behövs.
  7.
  Ladda ett ark papper i skrivaren på rätt sida, eller bifoga rulle papper enligt skrivarens instruktioner. Tryck på "Skriv ut" och undersöka resultaten av teststickan. Tar anteckningar om eventuella anpassningar som krävs för att de band, såsom färgbalans, intensitet eller kontrast.
  8.
  Ladda ett nytt blad, eller avbröt provdel rullen, när du har gjort en teststicka som visar önskat resultat. Tillämpa ändringar som gjorts i teststickorna till din ursprungliga stora bilden. Upprepa utskriften med den stora bilden.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man programmerar enkel tillgång tangenter på HP 5189 tangentbord

Relaterade artiklar


 • hdd felåterhämtning
 • acer aspire 9410 specifikationer
 • hur du ansluter en fläkt
 • hur du uppgraderar PCI grafikkort för HP xw6200
 • hur man överklockar AMD Phenom X4 9950
 • hur man rengör en Canon S750 skrivhuvud
 • hur man återställer scx 6345
 • typer av handhållna datorsystem
 • HP LaserJet 2100tn specifikationer
 • hur du ändrar dpi-inställning på en Konica bizhub C500