Dator > hur man kan stoppa hk 1400 från att skriva ut en testsida

 • hur man kan stoppa hk 1400 från att skriva ut en testsida


 • Normalt skriver HP PSC 1400 series skrivare en testsida när du byter ut eller byta bläckpatroner-för att slutföra utskriften inriktning av bläckpatronerna. Om skrivaren skriver ut en testsida när du startar ett utskriftsjobb eller efter du slår på skrivaren, då är skrivaren uppstå ett fel, sannolikt som ett resultat av att inte slutföra anpassningen. Dessutom, felaktig patron installationen kan smutsiga elektriska kontakter, med hjälp av gamla, renoverade eller återfyllda patroner, eller en större skrivare fel orsak sidan för att skriva ut när den inte borde.

  Du behöver:
  Nya, omärkt vitt A4-papper
  . Destillerat vatten.
  Tops.


  1.
  Sätt pappersfacket på HP PSC 1400 ner och ladda det med nya, omärkta A4 vitt papper.
  2.
  Öppna skannerlocket. Placera testsidan nedåt på skannerglaset, kant i kant med den främre och vänstra hörnet på skannern.
  3.
  Stäng skannerlocket och sedan trycka på "Scan" knappen på kontrollpanelen för att starta utskriften inriktning av bläckpatronerna. Vänta tills processen avslutas samtidigt som "På /Fortsätt" lampan slutar blinka. Kasta testsidan och börja skriva.
  4.
  Placera några bitar av papper bredvid skrivaren om en annan testsidan skrivs ut när den inte borde. Öppna luckan till bläckpatronerna. Tryck på ovansidan framför en av bläckpatronerna för att låsa upp den från bläckpatronslocket och sedan dra den från transportören facket.
  5.
  Kontrollera Cartridge och kortplats för hinder eller skador, såsom band som du inte bort från munstyckena eller elektriska kontakterna eller spillror av elektriska kontakter. När du är klar, placera kassetten på papperet bredvid skrivaren med munstyckena pekar uppåt, eller kasta cylinderampullen om den är skadad. Upprepa med den andra bläckpatronen.
  6.
  Dra nätkabeln från vägguttaget. Fuktats lätt i slutet av en bomullstuss med vatten-att göra vissa att skaka och klämma spetsen något så att den inte kommer att droppa vatten-och torka av elektriska kontakter försiktigt på patroner och befinner sig i lastbäraren. Lufttorka delar i 10 minuter.
  7.
  Skjut den första patronen i sitt spår i bärselen i vinkel-baksidan pekade något uppåt och den främre vinklade ner mot dig. Tryck upp på framsidan av kassetten tills du känner eller hör ett "klick" indikerar att det har låst inom facket. Upprepa med den andra bläckpatronen.
  8.
  Stäng luckan till bläckpatronerna och koppla in strömsladden. Tryck på "På /Fortsätt"-knappen. När testsidan skrivs ut, upprepa anpassningen, kasta papper och sedan försöker skriva ut.
  9.
  Koppla ur nätsladden från baksidan av skrivaren när skrivaren är påslagen Om testsidan fortsätter att skriva ut när den inte borde. Dra ur sladden ur vägguttaget.
  10.
  Flytta skrivaren till ett annat område av ditt rum, hemma eller på kontoret och koppla in nätsladden direkt till ett vägguttag. Anslut nätkabeln till skrivaren och tryck på "På /Fortsätt"-knappen. När testsidan skrivs ut, upprepa anpassningen, kasta papper och börja skriva ut.

  tips och varningar


 • Om problemet kvarstår, byta bläckpatroner med nya-inte renoverade eller påfyllda-patroner. Slutföra anpassningen och försök skriva ut igen.
 • Om felsökning inte löser problemet, kontakta HP Kundtjänst (se Resurser) för hjälp.
 • aldrig rengöra munstyckena med den våta kloak eller att vatten kan röra munstyckena.

Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur reparera en mörk skärm på en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • min Sony Vaio dvd kommer inte att bränna CD-skivor
 • hur man gör HP C4400 en nätverksskrivare
 • hur man kan jämföra xD-Picture Card
 • hur man uppgraderar en processor för 1,8-GHz Turion 64
 • hur man konfigurerar en faxserver
 • hur du uppdaterar en Western Digital Media Player
 • acer aspire 5100-3949 specifikationer
 • hur man kommer in bios med USB-tangentbord
 • hur man ansluter en mikrofon på en iMac 5,1
 • dell Inspiron 8200 laptop specifikationer