Dator > hk 2133 Mini-Note PC: specs

 • hk 2133 Mini-Note PC: specs


 • HP Mini Note 2133 är en sub-bärbar dator, som ibland kallas en netbook, genom Hewlett-Packard. Datorn debuterade 2008 och var vid den tiden en av de få sub-$ 1. 000 netbooks med ett nästan fullstort tangentbord och en vanlig bärbar hårddisk, i motsats till de mindre solid state-hårddiskar som vanligen används i andra netbooks som producerades vid tidpunkten

  specs på Inside

  Insidan specifikationer -. dem på insidan av den dator som du inte ser-för denna laptop inkluderar en VIA C7-M ULV CPU (central processing unit-hjärnan av datorn) kör upp till 1. 6GHz med 128KB cache, upp till 2GB RAM-minne som körs i 667MHz tillsammans med antingen en 120-eller 160-GB hårddisk. Datorn använder sig av VIA CN896NB och 8237S SB chipset för moderkort. Chipset avgör hur moderkortet talar med resten av datorn. Grafiken är som tillhandahålls med hjälp Via Chrome 9 integrerad grafik.

  Specs på Outside

  Dessa specifikationer är ett som du ser när du hanterar datorn. Denna bärbara dator körs på en mängd olika operativsystem beroende på modell. Den kan ha Windows Vista Business, Windows Vista Home Basic, FreeDOS eller Linux-baserade Suse Enterprise Desktop 10. Skärmen är 8,9 inches diagonalt med en 1280-by-768 pixlar och WXGA grafik. Eftersom denna dator är utformad för att vara kompakt, ingen CD-eller DVD-spelare. Det finns en standard touchpad med knapparna på båda sidorna istället för under. Det finns också ett Kensingtonlås port att låsa datorn när du är på väg. Tangentbordet är 92 procent av full storlek.

  Portar och utbyggnad

  Det finns flera hamnar på den här datorn, däribland en ExpressCard 54-plats, en Secure Digital-kortplats för SD-kort, två USB 2. 0 portar, en VGA-port ut, strömuttag, en Ethernet-anslutning för en trådbunden anslutning till ett nätverk, hörlursuttag och mikrofon jack.

  Medföljande programvara

  Den här datorn kommer med några medföljande programvaran. Beroende på vilken modell du köper, vissa av dem inte kan vara tillgängliga: HP: s egna Backup and Recovery och Roxio Skaparen 9. Det är också listade som "Microsoft Office Ready 2007" vilket betyder att den är kapabel att köra programvaran och kan innehålla en demoversion av programvarupaket.

  Andra saker

  Datorn är även utrustad med Wi-Fi-funktioner , gör det möjligt att kontakt med 802. 11b /g-nät. Bluetooth-stödet är ett alternativ. Datorn levereras med litiumjonbatteri, som ges tre och sex timmar batteritid, beroende på modell. Den väger 2,6 till 3,23 lb, beroende på vilket batteri du använder. Måtten är 10,04 inches bred, 1,05 inches hög (på framsidan av datorn), och 6,5 inches djupt.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:compaq n180 kommer inte att visas en film till en projektor

Relaterade artiklar


 • dator uppgradering tips
 • hur man rensar en 240C bläckstråleskrivare hamn
 • hur man rengör rullen kassetten på en Brother DCP 7020
 • hur man byter en Compaq 8510 batteri
 • min server startar inte efter konvertering till en dynamisk disk
 • hur man kan återställa min cisnet dator
 • Hur man testar en nollmodemkabel
 • fingeravtrycksläsare tutorial
 • hur du manuellt ta bort en skrivardrivrutin i Windows XP
 • hur du ställer in en laptop i min bil