Dator > S-video kommer inte att fungera på min HP nc8000

 • S-video kommer inte att fungera på min HP nc8000


 • Med HP NC8000 bärbar dator innehåller en S-Video-utgång som kan användas för att ansluta datorn till en TV eller projektor. Denna funktion är mycket användbar om din TV inte har en VGA-ingång, och du vill titta på filmer från datorn på din TV eller du använder din dator för att ge en presentation. S-Video kablar bara bära video, så en extra ljudkabel skall översända datorns ljud från datorn till tv. Om du har problem med att aktivera S-Video-utgång på datorn, finns det några åtgärder som kan vidtas för att avhjälpa problemet.
  1.
  Se till att S-Video-kabeln är ordentligt ansluten till både datorn och tv. Om kabeln inte är helt isatt, kan bilden visas förvanskade eller får inte skicka alls.
  2.
  Kontrollera att TV är inställd på rätt S-videoingång kanal. För att ändra val av ingång, tryck på "Input", "Källa" eller "TV /VCR"-knappen på TV: s fjärrkontroll eller på tv själv.
  3.
  Testa S-Video kabel och dess anslutningar med en annan S-Video-kabel för att avgöra om kabeln är felaktig.
  4.

  Anslut S-Video kabeln i en annan tv-S-videoingång när den är ansluten till datorn för att avgöra om S-Video-ingången på TV-apparaten har skadats.
  5.
  Press "framställningen Mode" knappen ovanför "F8" tangenten på tangentbordet. Den "Presentation Mode"-knappen har en bild av en projektorduk på den. Detta kommer automatiskt att aktivera S-Video-anslutning.
  6.
  Håll "Function" knappen (fn) och tryck på "F4" nyckel, med S-Video-kabeln är ordentligt ansluten till både datorn och tv, för att ändra visningsskärm inställningar. Varje gång tangentkombinationen trycks, kommer datorn förväg via följande alternativ: enbart med hjälp av datorns bildskärm, enbart med hjälp av externa (S-Video) skärm och använder båda bildskärmarna samtidigt
  7
  <. . br> Uppdatera grafikkort Om S-Video visas fortfarande inte fungerar korrekt. För att göra detta, öppna "Start"-menyn, högerklicka på "Den här datorn". Klicka på fliken som heter "Hardware", klicka på "Enhetshanteraren". Dubbelklicka på "Bildskärmskort" i fönstret Enhetshanteraren och sedan högerklickar du på ditt grafikkort och klicka på "Update". Windows XP kommer att söka efter, ladda ner och installera eventuella upptäckta uppdateringar ditt grafikkort.
  8.
  Installera om drivrutinerna till grafikkortet om att uppdatera drivrutinerna är ineffektivt. I Enhetshanteraren, dubbelklicka på "Bildskärmskort" och sedan högerklicka i displayen förare och klicka på "Avinstallera. "Kontrollera att borttagningen är klar och sedan starta om datorn. När datorn laddar, kommer den automatiskt av grafikkort och kommer installera om drivrutinerna.

  Tips och varningar


 • S-Video-adapter är en inbyggd funktion för HP NC8000 moderkort. Detta innebär att för att ersätta det måste hela moderkortet bytas ut.

Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man byter Acer TravelMate 5530 CMOS-batteriet

Relaterade artiklar


 • hur man öppnar en Sony CVG laptop
 • HP batteri för bärbar dator frågor
 • information om compact flash-minneskort
 • hur man bygger en $ 200 datorn
 • DVI-kabel information
 • hur kort synkronisera video
 • problem med pekskärm
 • hur man kan återställa en NEC PowerMate
 • Hur konvertera en VGA-kabel till en S-videokabel
 • Plextor verktyg