Dator > PC modding verktyg

 • PC modding verktyg


 • PC modding är konsten att ändra en dator från sitt ursprungliga skick till något mer personligt till ägaren. . Det finns många olika stilar av modding från futuristiska till retro teman. Modding kan vara så enkelt som målning höljet på datorn eller kan vara lika komplicerat som omkoppling i hela datorn, lägga till ytterligare hårdvara och även lägga under kylsystem. De flesta datorbyggare enbart fokusera på att ändra om en dator snarare än svåra elektronik, som bör överlåtas till proffs.

  Säkerhet

  Säkerheten är viktigast i företaget tekniska förändringar. PC modding innebär styckning plast och hantera vassa inklusive ledningar och hus. De kan producera damm fragment och skärvor som kan förvärra ögon och hals. Skyddsglasögon, ansiktsskydd och handskar är viktiga verktyg har och använder när de arbetar på vilken dator som helst ändringar. Ventilation utrustning bör användas vid arbete inomhus eftersom detta kommer att stoppa damm från att landa och att inandas vid ett senare tillfälle.

  Jigsaw och Rotary Tools

  Vid skärning en design in i sidan på en PC fall, en sticksåg och roterande verktyg är de bästa verktygen för jobbet. Med en tryckt design som en mall kan en sticksåg kan användas för att skära räta linjer genom plast och metall. Den roterande verktyg kan användas för att lägga till nyanser och djup på en design. Den roterande verktyg kan förses med olika verktyg huvuden att producera flera olika effekter på både metall och plast.

  Paint

  Måleri mönster på en datorväska är ett enkelt och snabbt sätt att ändra en persondator. De verktyg som krävs för målning är sandpapper för att skapa en slät yta för färgen. Alkohol och ludd avgift trasa krävs också för att rengöra ytan på rätt sätt, innan färgen appliceras. Icke frätande färg för plast är mycket viktigt när man målar en dator fall som är av plast. Sprayfärg är den bästa typ av färg för detta ändamål. Mallar kan användas för att skapa dekorativa mönster och komplexa konstruktioner.

  Fans

  Fans är det vanliga sättet på vilket en dator förblir svalt. När en PC fall har ändrats och hårdvaran har uppgraderats, får värme bli ett problem. För att kompensera detta, datorbyggare välja att lägga till extra fläkt system. Den mest avancerade fläkt system använder vatten kylvätska som pumpas runt datorn hårdvara för att avleda värmen. När du använder vattenkylning installationen är avgörande när man använder vattenkylning. En liten läcka kan förstöra hela datasystemet.

  Lights

  Liten LED och andra lampor lägga humör och dramatik till datorn ändringar. Det finns ett stort utbud av lampor som datorbyggare kan välja. Belysning för PC finns i en mängd storlekar och färger. Tänder ljus i sekvens kan skapa tydliga mönster som kan aktiveras via datorn.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:vad är en livescan?

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar ati 3870 bios
 • min Dell Inspiron 1000 startar inte
 • hur man ansluter ett EVGA 9400GT till en HDTV
 • vad betyder "60min HD" innebär på ett SD-kort?
 • hur man kommer åt Toshiba Satellite A60 sp126 bios
 • när att lägga till ytterligare minne för en dator
 • skillnaden mellan ett SmartMedia kort & ett MultiMediaCard
 • hur man avveckla min LG laptop
 • hur du uppgraderar PCI grafikkort för HP xw6200
 • hur man ställer dual boot för en PC