Dator > skannrar som skannar 120 film

 • skannrar som skannar 120 film


 • Digital filmskannrar konvertera film negativa band till digitalt format så att du kan spara din film fotografier som digitala bilder och lagra dem på din dator. eller en lagringsenhet, t. ex. en CD eller DVD. Två typer av filmskannrar finns: dedikerad skannrar som använder maskering plåtar för att mata filmen i skannern och mångfaldigt flatbäddsskannrar som även kan skanna platta fotografier eller dokument. Den vanligaste storleken Filmen stöds är 35mm, även om vissa skannrar också stödja 120 eller medium-format filmer.

  Epson Perfection V500

  Epson Perfection V500 är en flatbäddsskanner som kan skanna upp till 6400 dpi, vilket är ett format som krävs för utskrifter. Den här skrivaren kan skanna papperskopior, diabilder, negativ och diabilder. Den scannar av en ram av 120 filmer på en gång, och även försedd med Digital ICE som gör det möjligt att digitalt hitta och ta bort damm eller repor när du skannar filmen. Skannern ansluts till datorn via en USB-port, men drivrutiner finns bara för Windows-operativsystem.

  Nikon Super Coolscan 9000 ED

  Nikon Super Coolscan 9000 ED är en dedikerad film scanner. Lite högre i pris än vanliga scanners, är denna enhet avsedd för hängivna fotografer. Skannern levereras med ett urval av filmhållare, inklusive en regelbunden 35mm filmhållare, en hållare för monterade diabilder och ett medium format (120/220 serie) filmhållaren. Om du köper ytterligare filmhållare, det kan hantera speciella genomsökningar som 16mm film, 35mm panoramabilder och elektron filmer mikroskop. NikonScan och NikonView programvara ingår i paketet och gör att du kan skicka kommandon till skannern och visa och redigera den skannade filer. Denna scanner har en 4000 dpi optisk upplösning och den innehåller även Digital ICE avancerade funktionen för att upptäcka och ta bort damm från bilderna.

  ArtixScan M1 Pro

  Microtek ArtixScan M1 Pro är ett mångsidigt flatbäddsskanner som skannar reflekterande eller transparent papper , filmer och diabilder med en upplösning upp till 4800 dpi. I paketet ingår två programvarupaket samt två uppsättningar av fyra filmhållare, vilka klarar av 35mm film och diabilder och medelstora format film (120/200).

  Epson 4990

  Epson 4990 är en flatbäddsskanner som skannar både film och dokument. Denna scanner är anpassad för medelstora filmformat skanningar som 120 film och stödjer negativ upp till 6 cm med 12 cm. Den Digital ICE funktionen ingår i Epson 4990 för att upptäcka och ta bort dammpartiklar från bilder vid skanning.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man ställer asus a7v8x-x bios

Relaterade artiklar


 • hur man byter bildskärm på en bärbar dator
 • hur du ställer in en MS SQL Server 2005
 • hur man överklockar en Intel Pentium 4 2,0 GHz
 • hur man byter en laptop cd-spelare
 • DVD-R frågor
 • hur du lägger upp DVD-filmer till hårddiskar
 • ThinkPad X41 specifikationer
 • hur man öppnar förpackad datorskärmar
 • hur man byter en Toshiba moderkort
 • hur man fixar den 3 blinkande röda lampor på en PS3