Dator > problem med att installera HP 7350 skrivare på xp

 • problem med att installera HP 7350 skrivare på xp


 • Du behöver:
  kryssmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  Termiskt fett.
  Antistatiskt armband.

  HP Photosmart 7350 skrivaren fungerar normalt, med operativsystemet Windows XP utan problem. Under installationen av skrivaren, antingen med installations-CD eller installationsprogrammet hämtas från HP: s webbsida kan du stöta på några fel som stoppa installationen. HP har publicerat information om dessa fel, deras orsaker och hur man hanterar var och en.

  "Åtkomst nekad" Fel

  När du installerar skrivaren på datorn, kan du se ett pop felmeddelande på skärmen som anger att "Åtkomst nekad. " Detta fel kan staten "Ett problem uppstod när maskinvaran installerades" eller "Ett fel uppstod vid installationen av denna enhet" eller bara "Kan inte installera den här maskinvaran. " HP rekommenderar att hålla felmeddelandet öppet så att du kan referera till den medan du felsöka situationen. Om du har stängt fönstret, starta installationen igen så du kan referera till fel manus. Du kommer inte att kunna fortsätta med installationen tills du lösa det grundläggande problemet, som har att göra med åtkomstbehörighet din användarprofil i XP har beviljats.

  Microsofts testprogram Fel

  Du kan se ett felmeddelande som lyder "Den programvara du installerar har inte genomgått Microsofts testprogram för att verifiera dess kompatibilitet med Windows XP" efter ansluter skrivaren till datorn med en USB-kabel. Felet kan hänföras till ett försök av Microsoft för att se Windows XP-användare inte installera program från tredje part på XP som är oförenligt, orsakar problem med behandlingen av operativsystemet. Enligt HP kan du slutföra installationen och använda skrivaren på XP utan problem genom att klicka på "Fortsätt ändå"-knappen.

  Error Code Situation 16. 255. 569

  "Fel Situation Code 16255569" kan visa upp i "Detaljer" i skrivarens installationsprogram. Även om felet kan se komplicerade och förvirrande, orsakerna är förhållandevis okomplicerade. Om skrivaren inte får tillräckligt med el, som kan orsakas av ett överspänningsskydd eller back-up strömförsörjning, kan du lösa problemet genom att koppla skrivaren direkt till ett eluttag under installationen. USB-kabeln kan vara fel, antingen därför att den inte är ordentligt i pluggarna i datorn och skrivaren eller för att den är skadad och måste bytas ut. En felaktig USB-port på datorn kan även generera fel.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Dell Dimension XPS m200s dator specifikationer

Relaterade artiklar


 • eMachines modell t3882 specifikationer
 • hur man rengör skrivhuvudet av en Xerox 8560
 • felsökning: HP LaserJet 1020 kommer inte att skriva ut kuvert
 • min laptop kommer inte att övervintra
 • hur man manuellt justera skärmen på en T220HD Samsung
 • hur du hittar den SHARP AR adress m35iu ip
 • hur man återställer HP PSC 1315
 • hur du ställer in en RAID-kontroller på en fx7024
 • hur man ansluter en laptop till en TV
 • hur du justerar skärmen på en Sony rt150y