Dator > hur man kan spara bläck och Epson-skrivare

 • hur man kan spara bläck och Epson-skrivare


 • Epson-skrivare är kända för god kvalitet. De får jobbet gjort och är ofta mycket rimliga priser. Tyvärr är det kostnadsbesparingar sista endast så länge som bläckpatroner. Ofta kan en fullständig uppsättning bläck totalt mer än du betalat för själva skrivaren. Detta kan vara en svår kostnad för att täcka om pengar är lite tight. Men det finns inget sätt att göra en enda patron för evigt, finns det några bra vanor som gör dem gå mycket längre
  1.
  Gör varje utskrift räknas. Korrekturläs varje dokument innan du skickar det till skrivaren för att säkerställa att omtryck hålls till ett minimum. Även använda Förhandsgranska funktion i Office programvara för att säkerställa att sidan formatet är vad du förväntar dig.
  2.
  Inte skriva ut det du inte använder. Hellre än att skriva ut en hel webbsida för ett stycke av viktig information, kopiera och klistra in relevant information till ett textdokument och skriva ut det. De bilder och annonser som peppar en hel webbsida är ett enormt slöseri.
  3.
  Skriv drag med "Utkast" inställningen. Om sidan du skriver är inte för en presentation eller examensarbete, ändra inställningarna för den skriva ut och använda den "Utkast" inställning. Varje Epson-skrivare levereras med denna inställning tillgänglig via skrivardrivrutinen, så klicka bara på "Inställningar" innan du klickar på "Skriv ut" för att välja detta alternativ. Detta kommer att använda mycket mindre bläck och skriva ut betydligt snabbare också.
  4.
  Undvik tjocka och djärva typsnitt. En liten font som Time New Roman kommer att använda mycket mindre bläck under loppet av ett papper än ett stort typsnitt som Elephant.
  5.
  Håll patroner från uttorkning. Epson patroner har varit kända för att täppa eller torr under längre perioder av dvala. Stänga av skrivaren mellan olika användningsområden kommer att hålla din Fläktförångare som kan hålla dina bläcket torkar upp i förtid. Försök också att skriva ut något minst en gång i veckan för att hålla huvudet utnyttjas. Om du låter skrivaren sitta en stund, försöka skriva ett munstycke check i "Underhåll" på Epson skrivare egenskaper. Detta kommer att utnyttja alla huvuden, ge er en idé om de alla är välfungerande och använda mycket mindre i än en rengöring springa.
  6.
  köpa billigare bläck. Oavsett vad du gör det kommer dina bläckpatroner köras ut till slut. Med Epson-skrivare, köpa en full uppsättning bläck kan ofta totalt mer än kostnaden för skrivaren. Det finns källor som erbjuder generiska bläck som kommer att spara mycket pengar när det är dags att fylla på.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:vad är ett SDHC-kort?

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter stereohögtalare till en dator
 • vad är e-enheten?
 • nackdelarna med flashminneskorten
 • Hur återställer jag en Dell OptiPlex 280 monitor inställning?
 • felsökning av en kanon MP600 skrivare
 • hur man konfigurerar en faxserver
 • specs på Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB ATA-133 hdd
 • hur man sätter tillbaka ett BIOS-chip
 • Dell Dimension XPS m200s dator specifikationer
 • Vilka är de sex primära komponenterna i en dator?