Dator > Felsökning en HP LaserJet 4600dn

 • Felsökning en HP LaserJet 4600dn


 • Oavsett om du använder din HP LaserJet 4600DN hemma eller på kontoret, att veta hur man ska felsöka och lösa gemensamma problem är det bästa sättet att hålla skrivaren surrande längs. Dessa skrivare är benägna att ett antal frågor, och att lära sig att platsen dessa frågor och rätta till dem kan spara dig mycket pengar. Kostnaden för professionella tjänster kan vara ganska hög för skrivare som 4600DN, så det är bäst att lära sig att åtgärda problem på egen hand

  Du behöver:.
  Nätverkskabel
  . Nätverkskort.
  Mjuk trasa.
  Dammsugare.

  kommunikationsfrågor


  1.
  Logga in på datorn och klicka på "Start". Välj "Kontrollpanelen" från menyn och dubbelklicka på "System och underhåll" grupp.
  2.
  Dubbelklicka på "Administrationsverktyg" och sedan "Tjänster". Rulla ner till "Utskriftshanterare" service, högerklicka och välja "Start".
  3.
  Ta bort och sätt tillbaka nätverkskabeln att återupprätta kommunikationen med din nätverksskrivare. Sätt tillbaka kabeln på tryckeriet slutet och i nätverksanslutningen på väggen. Byt ut nätverkskabeln om skrivaren fortfarande inte kommunicera.
  4.
  Tillbaka nätverkskortet inuti 4600DN om skrivaren fortfarande inte kommunicera med nätverket. Vrid tumskruvarna och dra sedan ut kortet ur skrivaren. Skjut in den nya kortet tills det snäpper på plats, vrid sedan tumskruvarna för att dra åt den.

  Ut kvalitetsfrågor


  1.
  Stäng LaserJet 4600DN ner, och ta bort nätsladden från baksidan. Lyft tonerkassetten som sitter på framsidan av skrivaren.
  2.
  Ta bort tonerkassetterna och ställ dem åt sidan. Sitt tonern på en trasa eller pappershandduk för att skydda ditt arbete yta från läckor.
  3.
  Dammsug skrivarens insida med en liten dammsugare som den typ som används för att rengöra datorkomponenter . Fortsätt rengör skrivaren tills alla papper damm och toner rester är borta.
  4.
  Rengör skrivarens insida med en mjuk trasa för att avlägsna eventuella kvarvarande skräp. Sätt i tonerkassetterna och skicka en testsida till skrivaren. Byt ut tonerkassetterna om utskriftskvaliteten fortfarande är dålig.

  Pappersstopp


  1.
  Dra ut pappersmagasinet och ta bort allt papper. Lufta papperet ordentligt och dra ut några sidor som är ihopklistrade. Med HP 4600DN är mycket känslig för fukt i papperet och att fukt kan orsaka papperstrassel när skrivaren griper tag i mer än ett ark i taget.
  2.
  Byt papper i facket, men fyll den bara hälften och tre fjärdedelar full. Överfyllning pappersfacket kan orsaka papperstrassel i många HP-skrivare, inklusive LaserJet 4600DN.
  3.
  Byt papper märken om sylt fortsätter. Använd endast papper av hög kvalitet, och se till att papper förvaras i en varm och torr plats. Förvaring av papper i ett kallt rum kan få den att behålla för mycket fukt.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Hur raderar jag en Fujitsu-enhet?

Relaterade artiklar


 • PC-kort till USB-porten
 • batteri för bärbar dator historia
 • Felsökning av problem bluetooth mus
 • hur man ansluter ett ASUS moderkort
 • hur du ställer in trådlösa nätverkskort
 • Inaktivera en 2.4GHz MacBook
 • Varför behöver du ett privatliv filter?
 • jämföra laptops under $ 700
 • Hur du kopierar en iMac hårddisk
 • Hur du tar isär en WD extern hårddisk