Dator > komplett pc verktyg för att bygga en pc

 • komplett pc verktyg för att bygga en pc


 • Du behöver:
  tomma DVD-skivor
  . Dator med inspelningsbar enhet.

  Bygga en dator är enklare än man kanske tror. Det kan vara ett billigare alternativ till att köpa en monterad PC och ger dig möjlighet att helt anpassa din stationära dator. Göra en del forskning på vilka komponenter du behöver. Det finns många webbplatser som tillhandahåller alla nödvändiga delar för att bygga din egen dator, men du kommer att kräva några verktyg för att sätta ihop till en fungerande maskin. Det finns kit du kan köpa som kommer att innehålla allt du behöver, men du behöver bara sex grundläggande verktyg.

  Antistatisk Armband

  Antistatisk armband är viktigt att se till att du inte råkar skada din dator när du arbetar i den. Sätt armbandet över handleden och anslut den andra änden till chassit på datorn. Detta är den metall struktur datorns hölje. Iklädd detta kommer att hindra dig från att fullgöra sina statisk elektricitet du samlar på dig naturligt. Endast en liten mängd spänning krävs för att skada dyra komponenter, så att inte bära en gör att du finansiell risk.

  Skruvdragare

  De viktigaste verktygen i ditt kit är din skruvdragare. Du måste ha en Phillips skruvmejsel och en skruvmejsel. Extra lång skruvdragare är bäst när man arbetar med datorer, som du kanske måste skruva saker i utrymmen där ingenting annat än en skruvmejsel s spets kan komma in. En magnetisk tips är också bra, eftersom det gör att du kan plocka upp skruvar som fallit på sin plats i mycket trånga utrymmen. När du skruvar fast, inte för hårt. Det kommer bara göra det svårare att skruva loss och kan skada dina delar.

  nåltång

  När jag försöker infoga en skruv i ett slutet utrymme, kan du ha en skruv falla ur sitt hål, och om du inte har en magnetisk spets på din skruvmejsel, sedan Needlenose tång kan göra jobbet. De är också användbara vid kabelhantering och annat arbete i ett begränsat utrymme.

  Ficklampa

  Precision är viktigt när man arbetar med PC-komponenter. Det sista du vill göra är att skada delar som du har betalat bra pengar för, så att vara försiktig är viktigt. En del av tiden när man arbetar på din dator du kanske inte kan se den plats där en skruv går på grund av brist på ljus. En liten och ljusstark ficklampa är idealisk för arbete på en dator.

  Buntband

  Buntband är mycket viktiga för att skapa en effektiv maskin. Genom att binda dina kablar i organiserade grupper, kommer att luftflödet lättare inuti datorn, och detta kommer att hjälpa till att hålla dina komponenter svalare och förebygga skador.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur du synkroniserar Durabrand trådlös mus

Relaterade artiklar


 • Hur byter jag en Lexmark M410 fixeringsenheten?
 • hur du ansluter ett tangentbord till en hp laptop
 • hur man återställer en HP 7200-serien skrivare efter papperstrassel
 • hur du ställer in en HP Deskjet 3920
 • oläsbar hårddisk återhämtning
 • Dell Inspiron 9100 specifikationer
 • hur man konfigurerar en Microsoft-tangentbord
 • hur man byter processorfläkten på en w3611 pc
 • hur man blixten på en XD-adapter
 • Archos 5 kravspecifikationer