Dator > hur man kan anpassa en Epson Stylus 1400 skrivare till Photoshop inställningar

 • hur man kan anpassa en Epson Stylus 1400 skrivare till Photoshop inställningar


 • Epson Stylus 1400 erbjuder användarna ett brett utbud av utskrifter, även de som arbetar i synkronisering med Adobe Photoshop. Detta möjliggör naturlig färgåtergivning och realistiska ljudbild, som är det kontrasten i bilden. Epson Stylus 1400 skrivs vanligen från skrivarens standardinställningar dock att installera skrivaren för att arbeta med Photoshop kan ge användare extra flexibilitet vid utskrift

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel
  Platt skruvmejsel.
  Gem.
  Antistatiskt.


  1.
  Öppna Adobe Photoshop och välj sedan "Redigera", följt av "Färginställningar". Den Färginställningar dialogrutan ska visas. En uppmaning att välja hur de vill hantera färg i bilden kommer också att visas. Välj "Alltid optimera för utskrift. " Klicka på "OK".
  2.
  Öppna fotot. Välj "Fil" och välj sedan "Utskriftsformat". Välj storlek på ditt papper och sedan välja "Landscape" eller "Portrait" läggning. Klicka på "OK" för att spara, välj sedan "Skriv ut". Detta öppnar ett nytt tryck på kartongerna dialog där ytterligare alternativ kan anpassas till din skrivare.
  3.
  Välj "Epson Stylus Photo 1400" i listan över skrivare, om den inte visas. Välj "Photoshop Hanterar Color" för "Color Handling. " Färghantering är det som gör att Photoshop för att styra färgutskrifter i stället för skrivaren. Välj den profil som motsvarar det papper som fyllts från "Printer Profile" inställning.
  4.
  Välj "Relativt färgläge som" Rendering Intent "för bilden. Enligt Adobe, Rendering Intent avgör hur färghantering hanterar konvertering av färg från en färgrymd till en annan. Relativ Colormetric är branschstandard av Adobe, och är standard för utskrift i Nordamerika och Europa. Den jämför den högsta höjdpunkterna i en källa färgrymd till målfärgrymden, flytta alla färger därefter. Ett undantag är om din bild innehåller mycket mättade färger. Välj "Perceptuell" som Rendering Intent är idealisk för att minska mättnad, se färger kommer att vara bättre representerade när de skrivs ut.
  5.
  På Windows, välj "Inställningar" eller "Egenskaper" och klicka sedan på "Avancerat. "Välj fotopapper. Välj" High Quality "som din kvalitet alternativet. Välj" IMC "som färghantering inställningen. Välj" Off (nr Color Adjustment). "Detta kommer att säkerställa att skrivaren och Photoshop inte upplever kors förvaltning, vilket är när både skrivaren och Photoshop är utmatning färg samtidigt, vilket leder till felaktiga resultat

  På Mac trycker du på "Skriv ut". en print dialogruta visas. Tryck på nedåt pilen bredvid den valda skrivaren i rutan för "Avancerade egenskaper" ska visas. Välj "Skriv ut Inställningar" från dialogen fönster. Välj papperet typ. Välj "Avancerat" som inställning. Välj "Print Quality". I den nedrullningsbara rutan väljer du "Färghantering" och välj sedan "Av (inget Color Adjustment). " Se till att du stänger av skrivarens färghantering, annars korsa förvaltning uppstå.
  6.
  Klicka på "Skriv ut" för att spara inställningarna och starta utskriften.

  Tips och varningar


 • Installera nya profiler från Epson officiella hemsidan när den blir tillgänglig för skrivaren. Dessa profiler kommer att skapa nya färgprofiler och uppdaterade support.

Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:xeon 3210 specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur reparera en HP All-i-ett Officejet 7130
 • specifikationer för en Sony Multiscan 200es
 • symptom på en dålig logikkortet
 • Hur man överför programvara mellan datorer
 • specifikationer för Dell Inspiron 1000 laptop
 • HP 8600 instruktioner
 • Dell Inspiron 9100 specifikationer
 • hur reparera asus bärbara datorer
 • problem med pekskärm
 • hur man ställer in bios turtätheten på en asus