Dator > hur man bygger en hög slut dator

 • hur man bygger en hög slut dator


 • Din personliga dator kan göra så mycket mer dessa dagar, speciellt eftersom du har förmågan att bygga den precis som du behöver det. Med så många on-line dator stormarknader du bygga en dator anpassad till hur du använder den. Om du bara surfar på Internet och skriva papper du kanske inte behöver en hög slut dator, men om du skulle vilja spel sedan sin tid att bygga en högpresterande maskin

  Du behöver:.
  Kryssmejsel
  Platt skruvmejsel.
  Anti-statiskt armband.


  1.
  Gå till en on-line webbplats som gör recensioner dator komponent, läsa forum och du kommer snabbt se dagens avancerade komponenter . De områden som kommer att gå igenom för-och nackdelar med varje komponent du kan vara intresserad i. Om du förvirrad kan du alltid be om hjälp i forumen, kommer många användare att vara mer än glada att peka i rätt riktning.

  2.
  Starta en förteckning över tänkbara komponenter du vill använda och grupp dem tillsammans efter kategori. Första listan tre eller fyra moderkort, samma sak med processorer, minne, grafikkort, hårddiskar, lådor, etc. Alla dessa komponenter är "modulära" men, det finns två processor tillverkare så moderkortet och processorn måste en matchad set.
  3.
  Beställ komponenter från någon av de on-line butiker, eller om du ännu hitta dessa lokalt men oftast inte med så stor i en markering. Glöm inte att du behöver beställa ett operativsystem för att datorn ska fungera, det här är din personliga preferenser.
  4.
  När komponenterna kommer installationen ordning är kritisk. Först lokalisera moderkort, CPU och minne. Lägg moderkortet nedåt på en ren plan yta. Det är bäst att lägga den på den medföljande antistatiska wrap att moderkortet levereras i. Försiktigt in CPU i uttaget som finns på moderkortet, och installera den fläkten ovanpå processorn. Nästa installera minnen nu eftersom det är mycket lättare än att försöka installera dem medan det är i fallet.
  5.
  In moderkortet i fallet noga, och skruva av enheten på fallet med de medföljande skruvarna. Anslut anmälan kablar som är anslutna till fallet med moderkortet, dessa visar makt på status och diverse andra indikatorer. Installera hårddisk och DVD-enhet nästa, anslut sedan strömkabeln till moderkortet. Installera grafikkortet i rätt kortplats, och attaché de strömkablar till det om de behövs. Stäng panelen i målet och fäst den med de två medföljande skruvarna.
  6.
  Vänd fall upp rätt ta ditt operativsystem, slå på datorn och placera in CD-enheten . Systemet kommer nu att starta och börja ladda operativsystemet. Många av de lägga på komponenter kan ha kommit med en medföljande skiva av förare hålla dessa praktiska eftersom du kan behöva det under installationen.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Felsökning en Xerox 8560

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en bluetooth dongle
 • hur man gör en datorstöd stor hårddisk
 • hur du ställer in RAID 1 på min dator?
 • hur man ansluter en dator till TV
 • Så här migrerar min Compaq dator till en HP
 • hur man läser en icke färdigställd DVD
 • bror Laserskrivare HL 1440 instruktioner
 • hur blu-ray verk
 • hur du överför ett program till en netbook
 • Hur man monterar monitorfästen