Dator > HP 2350 series vista problem

 • HP 2350 series vista problem


 • HP PSC 2350-Series Allt-i-ett-skrivaren fungerar som en bläckstråleskrivare, en digital bild kopiator och en 48-bitars färg. scanner, enligt Hewlett-Packards webbplats. HP PSC 2350-serien skrivare har levande sann-till-liv färgutskrifter, en enkel knapptryckning fotokopior, och en front-panel bildredigerare för sista-minuten fotoredigering. Det finns lösningar på tre problem med HP PSC 2350-serien skrivare och Windows Vista Operating System (OS).

  nätens tillförlitlighet och USB-anslutning

  Hewlett-Packard släppte en viktig uppdatering för HP PSC 2350-serien skrivare i april 2009 att lösa ett problem med HP PSC 2350-serien skrivare och Windows Vista. Uppdateringen korrigerar ett problem som gör att skrivaren att försöka ominstallera själv vid upprepade tillfällen när den är ansluten till en dator som kör Windows Vista, enligt Hewlett-Packards webbplats. Den fixa förbättrar också skrivarens nätens tillförlitlighet och statusmeddelande system. Ladda ner den viktiga uppdateringen från Hewlett-Packard's hemsida och installera den till datorn för att fixa problemen.

  långsam utskrift

  Hewlett-Packard har gett en lösning på ett problem som orsakar HP PSC 2350 för att skriva ut sakta på datorer med Windows 2000, Windows XP och Windows Vista. För att åtgärda detta problem, måste du först avgöra om problemet handlar om skrivarens maskin-eller programvara. Enligt Hewlett-Packards webbplats, om skrivaren skriver ut i en takt långsammare än 30 sekunder per självtest tryck, är det sannolikt en programvara fråga som orsakar detta problem. Fyll vitt papper i skrivarens pappersfack för att förbereda enheten för ett självtest utskrift. Gå till skrivarens kontrollpanel-menyn och välj "Setup". Tryck "2" och sedan "1" för att skriva ut självtestet papper och hur lång tid det tar att slutföra. Om självtestet pappersutskrifter i ungefär 30 sekunder, kan du behöva installera om HP PSC 2350 är drivrutinen. Tillgång Hewlett-Packards webbplats för att hämta rätt drivrutin för din version av Windows Vista. Om självtestet papper tar längre tid än 30 sekunder att skriva ut, kan problemet bero på en felaktig överspänningsskydd. Ta bort skrivarens strömförsörjning från överspänningsskydd och koppla skrivaren direkt i eluttaget. Preform annan tidsinställd självtest utskrift. Om hastigheten på självtestet ut tog längre tid än 30 sekunder, fortsätt till kassan skrivarens bläckpatroner. Kontrollera att alla tonerkassetter är äkta HP varumärke bläckpatroner, som HP PSC 2350 skrivare kanske inte fungerar med generiska eller icke-HP: s bläckpatroner. Kontrollera att ingen av de patroner är tomma också, eftersom detta också kan orsaka att skrivaren att skriva ut långsamt. Preform annat självtest utskrift. Om självtestet print tog ännu längre tid betydligt längre än 30 sekunder att slutföra, fortsätt till "Hard Reset" i den här artikeln och utför en hård återställning återgå skrivaren till standardinställningarna för att lösa detta problem.

  HP Skriv diagnosverktyget

  HP Print diagnostikverktygets har utformats för att diagnostisera och lösa problem som uppstår när du använder HP PSC 2350-serien skrivare på en dator med Windows Vista. HP Print Diagnostic Utility förbättrar skrivarens USB-och nätverksanslutning stöd, förstärker det användarvänliga gränssnittet och ger uppdaterad köra diagnostik, enligt Hewlett-Packards webbplats. Ladda HP Print diagnostikverktyget från Hewlett-Packard's hemsida och installera det på din dator.

  Hård återställning

  Om din HP PSC 2350 skrivarens inställningar på Kontrollpanelen i en felaktig eller osäker konfigurationen kan du prestera en hård återställning att återställa HP PSC 2350 till standardkonfigurationen. Tryck på "Power"-knappen för att stänga av skrivaren. Koppla ur HP PSC 2350 från dess strömkälla och koppla bort alla data och Kablar från skrivaren. Anslut skrivaren och sätta på skrivaren för att slutföra återställningen.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man byter en HP dv2000 moderkort

Relaterade artiklar


 • hur du sätter Sony m2
 • fördelarna med input & utenheter
 • hur koppla internet till en TV
 • ominstallation av Asus Eee på OS
 • hur man tvinga stänga en MacBook
 • hur man kan se om en enhet är upptagen
 • hur du justerar skärmen på en Sony rt150y
 • hur man installerar ett SSL-certifikat på en server
 • hur du lägger till Yahoo Mail till din IPAD
 • hur du ansluter DVD Maker usb 2800