Dator > hur man uppgradera processorn på en gateway cx210s

 • hur man uppgradera processorn på en gateway cx210s


 • År 2006 släppte Gateway sin CX210 linje bärbara dator. Det förbättrade på tidigare modeller och innehöll trådlösa nätverksfunktioner, Bluetooth-anslutning och en kontinuerlig Sensing Technology digital pekplatta. CPU eller centrala processorn är hjärnan i datorn och utför uppdrag av olika datorprogram. För att uppgradera processorn måste du demontera den bärbara datorn, ta bort den gamla CPU och installera en ny

  Du behöver:. .
  Anti-statiskt armband
  Stjärnskruvmejsel.
  Skruvmejsel.
  Ny CPU.


  1.
  Stäng av Gateway CX210S laptop och dra ut nätsladden. Sätt på anti-statiskt armband att leda bort statisk elektricitet och se till att du inte skadar någon av känsliga datorkomponenter när du rör dem.
  2.
  Vänd över den bärbara datorn och ta bort batteriet från sitt fack. Ställ in batteriet och locket åt sidan för senare en ominstallation.
  3.
  Ta bort alla skruvarna från baksidan av Gateway laptop med stjärnskruvmejsel. Sätt dessa små skruvar i en kopp eller burk för förvaring som du arbetar på den bärbara datorn.
  4.
  Ta bort panelen säkra LCD-skärmen genom att bända spärrarna upp med en skruvmejsel. När du har lyft panelen, ta bort tangentbordet och genom att helt enkelt lyfta upp den.
  5.
  Ta bort skruvarna som fäster LCD-skärmen till datorn. Lyft sedan skärmen från datorn. Använd skruvmejsel för att bända loss kontakten tråd. Sätt skärmen åt sidan, displayen uppåt, för senare återmontering.
  6.
  Lyft av locket på framsidan av den bärbara datorn. Om det behövs, bända upp spärren, som ligger nära musen, med hjälp av en skruvmejsel.
  7.
  Koppla ur och ta bort hårddisken. Ta bort alla skruvar ansluter högtalarna till moderkortet. Vänd moderkortet och ta bort kylfläns och fläkt genom att skruva den återhållande skruvarna. Processorn är nu synliga.
  8.
  Ta bort skruvarna som håller processorn i sin sockel. Lyft processorn upp och ut ur uttaget. Lägg noga märke till orientering av processorn innan du tar bort den-det nya måste installeras på exakt samma sätt. Fäst den nya processorn med skruvarna. Sätt ihop laptop följa stegen ovan i omvänd ordning så att det sista steget du utför är att sätta in batteriet i den bärbara datorn.
  9.
  Anslut nätadaptern till din Gateway CX210S bärbar dator och starta enheten. När datorn startar upp kommer du vet att du har återmonteras allting rätt och du har installerat en ny CPU.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur du uppgraderar cpu hastigheten till 1733 MHz

Relaterade artiklar


 • hur man rengör skrivhuvudet av en Xerox 8560
 • Hur uppgraderar jag datorns BIOS?
 • hur man bränner en DVD DL med Nero 7
 • hur du skannar flera dokument på en cx7800
 • hur du kan få en film på ett SDHC-kort
 • vilken typ av videoformat använder ni för att sätta video på en mobiltelefon?
 • NVIDIA Quadro FX600 specifikationer
 • hur du aktiverar vista dubbla processorer som stöds
 • hur man konfigurera en bärbar dator
 • hur du ställer in dubbla bildskärmar med dubbla kort crossfire video