Dator > hur man bygger en Core 2 Duo pc

 • hur man bygger en Core 2 Duo pc


 • Intel Core2Duo CPU har två processorkärnor, vilket innebär att enda centralenheten agerar som om det vore två processorer. Detta resulterar i bättre och mer effektiv behandling. När man bygger en Core2Duo dator måste du se till att de olika komponenterna är kompatibla, särskilt CPU, RAM och moderkort. Du kan antingen använda IDE-eller SATA-hårddiskar, men SATA-enheter rekommenderas eftersom de har en högre överföringshastighet

  Du behöver:. .
  CPU
  Kylfläns.
  Moderkort.
  Computer Case.
  Strömförsörjning.
  Hard Drive (s).
  Disc Drive (s).
  SATA-kablar.
  PCI-kort (s).
  Thermal Grease.


  1.
  Ta bort den vänstra panelen i datorns hölje och sätt i strömförsörjningsenheten i toppen baksidan av chassit. Sidan med AC-kontakten går till baksidan av målet. Fästes med fyra skruvar på baksidan av målet.
  2.
  Placera kylflänsen monteras på moderkortet och skruva fästen i från baksidan av moderkortet. Skruvhålen för kylflänsen fästen är på fyra hörnen av CPU-sockeln.
  3.
  Placera processorn på sockeln, matcha den gula pilen i det övre högra hörnet av både CPU och sockeln. Sänk CPU behålla sele över CPU och fäst den på plats.
  4.
  Placera en liten mängd termiskt fett på toppen av CPU, placera sedan kylfläns ovanpå processorn och fäst den på plats. Om du använder en kylfläns fläkt, placera fläkten ovanpå kylflänsen, och klippet bifoga det till kylflänsen. Anslut fläkten i den tredelade uttag på moderkortet märkt "CPU_Fan. "Uttaget är nära CPU-sockeln, även om den exakta placeringen varierar beroende på tillverkare.
  5.
  Placera RAM i RAM-minnesplatser till höger om processorn. Tryck ordentligt på RAM tills det klickar på plats.
  6.
  in moderkortet i datorn fallet och skruva fast. skruvhålen längs kanterna av moderkortet med en i mitten. Beroende på storleken av moderkortet kommer du att använda antingen 6 eller 9 skruvar.
  7.
  Sätt hårddisken (s) i spåren längst ner framför datorn fall. Skruva kör med två skruvar på varje sida.
  8.
  Ta bort plasten platshållare för 5,25 "enhetsfack från fallet, sedan sätta i skivan enhet (er) i enhetsfacket och skruva fast den med två skruvar på varje sida. enhetsfack är högst upp framför datorn fallet.
  9.
  Skruva loss hållaren metall plats (er) för PCI-kort (s) från botten baksidan av chassit.
  10.
  Sätt in PCI card (s) i PCI-platsen på den nedre vänstra delen av moderkortet. Den sida med kontakten flikarna går i PCI-platsen. Skruva fast kortet på plats med en enda skruv på baksidan av datorns hölje.
  11.
  Anslut 20-pin eller 24-pin strömkabel från nätaggregatet till moderkortet. Även ansluta kabeln från strömförsörjningen till både skivan enheter och hårddiskar. Om du har installerat ett grafikkort som kräver en strömkabel, kontakt som kabel från nätaggregatet.
  12.
  Anslut SATA-kablar från kortplatser på moderkortet till hårddiskar och skivor enheter.
  13.
  Anslut fallet kablarna till nedre högra hörnet av moderkortet. Se moderkortets bruksanvisning för exakt placering eftersom den kan variera beroende på tillverkaren av moderkortet.
  14.
  Anslut fläkt till uttagen på moderkortet. Uttagen skall märkas "FAN_1" eller något liknande. Se till moderkortet handbok för särskild märkning.
  15.
  Avsluta ärendet.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur göra en egen CD med låtar som du väljer online

Relaterade artiklar


 • Hur du ser på TV på en PC med en USB
 • hur man byter IBM T30 skärmen kapsling
 • hur man ansluter en USB till en HDMI-
 • hur du ansluter en fläkt
 • Top 10 usb-enheter
 • hur du ansluter stereohögtalare till en dator
 • hur man ställer in en Netgear trådlös skrivare
 • Felsökning omstart av Compaq Presario 5000
 • Varför behöver du ett privatliv filter?
 • hur man öppnar Toshiba A70 fallet