Dator > hur man bygger en AMD gaming PC

 • hur man bygger en AMD gaming PC


 • De två viktigaste delarna i en speldator är processorn (CPU) och grafikkort, med minne (RAM) som kommer i en inte alltför avlägsen tredje. När det händer, Advanced Micro Devices, Inc. -är en av två primära CPU och Video Tillverkare kort-populärt kallad AMD. Uppskattad för både pris-till-prestanda och enkel överklockning, AMD datorer är ett populärt val bland spelare, som har en förkärlek för att driva sin hårdvara till det yttersta
  1.
  Skriv ut en lista över de spel du vill spela och deras respektive systemkrav. Var noga med att använda de rekommenderade istället för minimikrav, eftersom de senare kommer endast att tillåta dig att spela spelet på sin lägsta grafiska inställningar.
  2.
  Direkt webbläsaren till en online- datoråterförsäljare som Newegg. com, Amazon. com eller TigerDirect. com. Du kommer att använda den här webbplatsen för att se de tekniska specifikationerna av enskilda datordelar, och kan även använda den för att köpa dem, om du vill.
  3.
  Välj en AMD-processor som är minst lika kraftfull som den mest kraftfulla processorn på din lista över systemkrav. Observera att frekvens (GHz) och antal kärnor både spela en roll i hur kraftfull processorn är, som varje ledare kör på den angivna frekvensen. Till exempel, en 3 GHz dual-core CPU vara mindre kraftfull än en 2 GHz quad-core CPU.
  4.
  Välj en AMD eller ATI grafikkort som är minst lika kraftfull som den mest kraftfullare grafikkort på din lista över systemkrav. Kortets processor och hastigheter minne, samt hur mycket minne, är viktigast.
  5.
  Välj ett moderkort med socket av den typ som används av ditt valda CPU. Till skillnad från processorer och grafikkort, moderkort är inte premium delar, och därför bör kompatibilitet vara ditt huvudsakliga övervägande. USB och andra hamnar, såväl som expansionsplatser för ytterligare grafikkort eller andra hårddiskar, är också värt att överväga.
  6.
  Välj minst lika mycket minne (RAM) som det mest minneskrävande spel på din lista kräver. När du väljer RAM, moderkort kompatibilitet viktigt. Till exempel kommer DDR3 moderkort inte DDR2 RAM, och 1600MHz RAM kommer inte att utföra till dess fulla potential på ett moderkort som bara stödjer upp till 1333MHz.
  7.
  Välj en väl ventilerad fallet med massor av fans, så bra luftflöde är central för att hålla din CPU och grafikkort cool. En bra fråga kommer att ha flera 120mm eller 200mm fläktar, samt rum och förborrade hål för att lägga till extra fläktar i framtiden.
  8.
  Välj ett nätaggregat (PSU) som kan att stödja ditt grafikkort, som i allmänhet kommer att dra mer än någon annan enskild del av datorn. Av denna anledning de tekniska specifikationerna för grafikkort inkluderar en effekt rating, vilket är vad din PSU måste matcha eller överträffa.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Information om Dell-datorer latitud laptop

Relaterade artiklar


 • hur blinka en Dell moderkort
 • hur du kan maximera en bärbar dator för direktuppspelning
 • Toshiba Satellite 1755 specifikationer
 • Hur programmera jag HP-skrivare?
 • funktioner i Samsung wiselink USB 2
 • kan återställa Microsoft Media
 • DVD: n kommer inte montera eller ta ut på en Mac
 • hur man ställer in en LCD-dator-anslutning
 • sql data återvinning verktyg
 • hur att överföra en DVD till en bärbar hårddisk