Dator > felsökning av en bror 7020 kopiator

 • felsökning av en bror 7020 kopiator


 • Om din Brother DCP-7020 utskrifter bleknat dokument och bilder eller producerar streck när du gör kopior, kan du vidta åtgärder för att åtgärda dessa problem. Efter hundratals utskriftsjobb kommer maskinen att börja så småningom att bära ner eller kan bli smutsig och behöver rengöras. Det finns en mängd olika sätt att felsöka Brother DCP-7020 kopieringsmaskin, såsom rengöring ut de inre komponenterna, ta bort papperstrassel och uppdatera dina drivrutiner till den senaste versionen

  Du behöver:.
  En handduk.


  1.
  Tryck på den röda "Avbryt utskrift"-knappen på kontrollpanelen på framsidan av kopiatorn. Tryck på strömbrytaren för att stänga av kopiatorn och dra dess makt kabel och USB-kabel.
  2.
  Vänta minst fem minuter för att låta kopiatorns inre delarna hinner svalna. Grip den vänstra och högra kanten av frontluckan och dra locket mot dig för att avslöja tonerkassetten.
  3.
  Leta plast låsspaken nära den vänstra änden av cylinderampullen . Tryck ner nivån och dra kassetten mot dig. Ställ patronen på en stabil arbetsyta.
  4.
  Hitta de små blå fliken högst upp till höger på kassetten. Ta tag i fliken och dra den hela vägen till vänster änden av cylinderampullen. Skjut tillbaka den till sitt ursprungliga läge längst till höger. Upprepa proceduren fem gånger för att rensa bort huvudkoronan inuti kassetten.
  5.
  Inspektera öppna området innanför Brother kopiator där tonerkassetten fanns att se om papper har fastnat inuti maskinen. Dra ut papperet mot dig och ta bort den från kopiatorn.
  6.
  Stäng plast panelen på framsidan av kopiatorn. Dra upp plastlocket upptill på kopiatorn för att avslöja skanning glas. Torka av glaset försiktigt, från vänster till höger, med en mjuk handduk.
  7.
  Stäng kopiatorn locket. Kontrollera inuti pappersmatning längst till vänster på kopiatorn och se om det finns någon papper fastnar i kopiatorn. Dra ut papperet.
  8.
  Slå på kopiatorn runt och grepp den vänstra och högra änden av plastlocket. Öppna luckan för att se om det finns pappersstopp. Dra ut papperet och stäng plastlocket.
  9.
  Anslut kopiatorn strömkabel och USB-kabel. Tryck på strömbrytaren. Tillgång till din dator och navigera till Brother 7020's "Downloads" hemsida.
  10.
  Klicka på namnet på din dators operativsystem i "Välj OS"-menyn. Välj språk från "Välj språk"-menyn och klicka på "Sök".
  11.
  Klicka på länken för den senaste drivrutinen tillgänglig. Öppna installationsfilen och följ anvisningarna för att installera den senaste drivrutinen.

  tips och varningar


 • Om du fortsätter att ha bleka utskrifter eller strimmor i din utskrift efter rengöring ut koronatråden, betyder det att du behöver ersätta hela toner patronen.

Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Celeron 420 specifikationer

Relaterade artiklar


 • vad är en toner som används i en skrivare?
 • Lenovo ThinkPad X61 specifikationer
 • hur man dra en skärm gångjärn på en gateway tablett
 • photosmart inte ut en pdf
 • vad är en RS-232-kontakten?
 • hur man uppgraderar en Pentium jag
 • hur man kan bära en laptop
 • Felsökning av en HP LaserJet 4250
 • hur du ställer in en LCD-projektor använder en stationär dator
 • PC-kort till USB-porten