Dator > Palm T / X tutorial

 • Palm T / X tutorial


 • Palm T /X är en handdator eller Personal Digital Assistant som tillåter användaren att hantera kontakter, möten, uppgifter, memos /anteckningar, tillgång till Internet, spela spel och installera diverse andra nyttoprogram. T /X Programvaran använder en något intuitivt gränssnitt som fungerar ungefär som Windows operativsystem på stationära datorer gör att navigera på T /X applikationer och alternativ relativt okomplicerade
  1
  Använd navigeringsknapparna längst ned på skärmen om Palm T /X få tillgång till följande objekt från vänster till höger: hitta eller sökning, menyer, system information, påminnelser, Bluetooth-funktioner, Wi-Fi eller Internet funktion, växla helskärmsläge skriva, rotera skärmen mellan stående och liggande och växla inmatningsområdet på eller av.
  2.
  Tillträde de olika alternativen i program installerade på din Palm genom att klicka på menyn ikonen (andra från vänster) längst ned på skärmen då navigera genom menyer som du gör på din hemdator.
  3.
  synkronisera din Palm med din dator genom att ansluta Palm USB-kabeln till en ledig USB-port på datorn när du har installerat Palm programvaran. Anslut den andra änden av kabeln till din Palm sedan trycka på den runda knappen på sladden för att synkronisera. Alla nya program du har köpt och installerat på din dator kommer att lastas på din Palm och dina kontakter, kalenderobjekt och uppgifter kommer att uppdateras på din dator och Palm.
  4.
  Hantera dina kontakter genom att trycka på ikonen Kontakter som ser ut som en Rolodex på plasten del av botten av din Palm. Tryck på "Ny", ikoner typ i den angivna informationen bläddra genom att använda pilarna längst ner till höger i ansökan skärmen och tryck sedan på "Klar".
  5.
  Åtkomst till din kalender genom att trycka kalenderikonen kännetecknas av en liten klocka på undersidan av din Palm. Tryck på "dag" (enda punkt) ikon, klicka på en tidslucka, mata in dina uppgifter och tryck sedan på OK. För att visa möten för vecka, klicka på horisontell linje med prickar länk, för att visa per månad klicka på rutan med prickar länk. Ställa in ett alarm för en händelse, från händelsen beskrivning området, klicka på "Detaljer"-knappen, markera rutan för att aktivera alarmet, ställer du när du vill att alarmet, klicka på "OK"
  6
  Gör en att göra-lista genom att välja knappen Uppgifter betecknade med en liten lista med bock, knacka "Nytt" och sedan skriva in information om uppgiften. Du kan också göra arbetet en prioriterad fråga i vikt mellan en till fyra och ange ett slutdatum genom att trycka på "Välj datum" sedan ett datum från kalendern. .
  7
  Skriv själv noterar genom att klicka på "Memo" knappen (som ser ut som ett litet anteckningsblock), knacka "Nytt", mata in informationen du vill ha i ditt meddelande trycker sedan på "Klar ". För att läsa ett memo eller anteckning senare, klicka på den, läsa eller redigera den som önskas klicka sedan på "Klar".
  8.
  Åtkomst till Internet genom att inrätta en Wi-Fi-anslutning. Tryck på "Wi-Fi Controls"-ikonen på Palm, i pop-up fönster, klicka på "Ja" och välja "På" från Wi-Fi-rullgardinsmenyn. Palm kommer då att visa din tillgängliga nätverk. Välj ett nätverk, tryck på "Scan /Setup . . . " följ sedan instruktionerna in din WEP-eller WPA-PSK-nycklar som är tillämpligt. Du kan nu få på Internet genom att klicka på "Web"-knappen kännetecknas av en jord ikon.
  9.
  Skaffa e-post genom att välja e-postprogram länk klickar du på "Wi-Fi Controls "ikonen följ sedan anvisningarna i steg 9 för att ansluta till ett nätverk. Du kommer då att returneras till e-postprogram där du kan följa instruktionerna för att ställa in ditt e-postkonto så att din e-post levereras till din Palm.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man ökar en signal luft-kort

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en ThinkPad T41 till en TV
 • hur man byter ljudkort på en Toshiba Satellite P25-s507
 • administratörslösenord återhämtning i Vista
 • hur man rättar fel i minnet på en dator
 • kan du köra program på en extern hårddisk?
 • Sony VGN-nr160 & minne specifikationer
 • DVD-R frågor
 • hur man fyller en bror lc41bk
 • hur du ansluter Netgear trådlösa skrivarservern och kabelmodem
 • Definitionen av en monokrom laserskrivare