Dator > Felsökning av en HP Officejet Pro L7680

 • Felsökning av en HP Officejet Pro L7680


 • Den Officejet Pro L7680 skrivare från HP inkluderar fotokopiering, skanning och fax Förutom att skriva ut dokument och bilder från datorn. Det är en mycket komplex enhet, vilket innebär att det finns en massa olika saker som kan gå fel med det. Lyckligtvis är de flesta av de problem användare kommer att stöta på kan fastställas genom att köra genom en enkel felsökning process som kontrollerar skrivarens drivrutiner, programvara och installation och rensar eventuella papper eller frågor patron
  1.
  Bort papper som fastnat. Lyft upp utmatningsfacket och dra någon fastnat ark ut mot dig med båda händerna. Om stoppet inte är där, kontrollera dokumentmatare ovanpå skrivaren, lyfta på locket och dra alla papper klara. Trassel i den interna rullarna genom att ta bort den bakre panelen och dra papper som har fastnat ordentligt ur rullarna.
  2.
  Ladda ner och installera de senaste drivrutinerna och programvaran för skrivaren De är tillgängliga via Resurs 1. Om du redan har den senaste versionen, avinstallera skrivaren och programvaran, sedan om det.
  3.
  Kontrollera att tonerkassetten är spärren och skrivare lock är ordentligt stängt.

  4.
  Ställ in skrivaren som standardskrivare genom att öppna "Enheter och skrivare" från "Start"-menyn, högerklicka på skrivaren och välja "Ange som standard. " Utskrivna dokument kommer automatiskt att skickas till den här skrivaren i framtiden. En grön bock-märke ska visas bredvid skrivarens ikon.
  5.
  Kontrollera skrivarens strömkabel och USB-kabel. Återanslut alla lösa sladdar.
  6.
  Kontrollera skrivarens trådlösa inställningar, om du skriver ut via ett trådlöst nätverk. Tryck på "Setup"-knappen på skrivaren, välj "Nätverk" och kör "guiden" att ange rätt nätverksnamn, säkerhetstyp och lösenord.
  7.
  Ta bort alla anslutna kablar till skrivaren om du får en "icke-återvinningsbara" fel, och skrivaren är inte svarar på kommandon. Återanslut kablarna efter 20 sekunder har gått.
  8.
  Kontrollera om skrivarpatroner "orange skyddskåpor har tagits bort.
  9.
  Rengör skrivhuvuden. Stäng av och koppla ur skrivaren. Ta bort skrivhuvudet och torka försiktigt de elektriska kontakterna med en mjuk, torr och luddfri material, som filter papper kaffe eller glasögon rengöring papper. Placera skrivhuvudet på en bit papper, elektriska kontakter ner, och torka av kontakter i skrivarens skrivhuvud kortplats. Vidrör inte munstyckena, och inte våt rengöring materialet. Byt ut skrivhuvudena och koppla in skrivaren när du är klar.
  Tio.
  Byt tomma bläckpatroner om den tryckta bilden är mer bleka nära botten av sidan än toppen.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:HP 8719c specifikationer

Relaterade artiklar


 • beskrivning av en EFT-processor
 • laptop skärm repor
 • hur du ställer in en LCD-projektor använder en stationär dator
 • vad är nackdelar med att använda en xDrive?
 • kompatibla hårddiskar för thinkpad T21
 • hur man tvinga stänga en MacBook
 • hur man bygger en MicroATX pc
 • Felsökning av problem bluetooth mus
 • hur man kommer åt den bärbara datorn bios
 • hur du lägger till bluetooth till min 1000H