Dator > sql data återvinning verktyg

 • sql data återvinning verktyg


 • Microsoft SQL (Structured Query Language) Server är en relationsdatabas server. . Från 2010 är den senaste versionen av SQL Server på Microsoft SQL Server 2008 R2, vilket var release i april 2010. Dataåterställning för SQL tillåter dig att återställa databasen komponenter förlorade till följd av skadade databaser eller oavsiktlig radering. Alla dessa program en avgift för att använda dem.

  MSSQL databas Recovery

  Stellar Phoenix MSSQL databas Recovery Software v 3,0 programmet tillåter dig att återskapa förlorade databas komponenter, inklusive lagrade procedurer, tabeller, regler, triggers och NDF ( obeställbara framåt) filer. Detta verktyg är kompatibelt med Microsoft SQL Server 2000, 2005, 2008 och 7,0, och Windows 2000 Server 2003, Server 2008, XP, Vista och 7 operativsystem. Detta program har förmågan att skanna igenom skadade databaser utan att manipulera någon information som finns i databaserna. Det kommer att reparera databaser utan att radera eller skriva över databasfiler. Den Stellar Phoenix MSSQL databas Recovery Software kommer med ett GUI (Graphical User Interface) som gör att du kan köra funktioner med hjälp av guider och knappar i stället för att skriva kod. Det finns en gratis provversion nedladdningsbara versionen av detta program, men du måste köpa den fulla versionen.

  Recovery Toolbox

  Recovery Toolbox för SQL Server kan du fixa skadade databasen, och den har också förmågan att hämta data från skadade databaser så att du inte förlorar det. Du kan sedan ange var du vill spara det återvunna information, inklusive om du vill exportera den till en flyttbar hårddisk. Detta program använder också ett GUI. Den Recovery Toolbox för SQL skapar kopior av skadade filer eller databaser, och det fungerar bara med kopian. Detta säkerställer att den ursprungliga filen inte kommer att bli ytterligare skadas. Detta verktyg är kompatibelt med Windows 98, 2000, Server 2003, Me (Millennium), NT 4. 0, är XP och Vista-operativsystem, och det även kompatibel med följande servrar: 2000, 2005 och 7,0. Det finns en gratis provversion nedladdning av detta program

  Kernel Recovery Verktyg

  Det finns en gratis demoversion av programmet, och det är kompatibel med följande servrar:. 2000, 2005 och 2008. Det är också kompatibel med följande operativsystem: Windows 95, 98, 2000, 2003, Me, NT, XP, Vista och 7. Den låter dig söka efter, hämta och /eller reparera korrupta databasfiler, inklusive MDF (Microsoft SQL)-filer. Kernel Recovery Tools har förmågan att återskapa data förlorade mot oavsiktlig radering, databas korruption, fel program kraschar och virus. Du kan också att återuppbygga databaser med den återvunna informationen. Detta program använder också ett GUI, och det kommer visa dig återskapade filer i en Loggboken skärm.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Hur man monterar monitorfästen

Relaterade artiklar


 • hur man tråd en dator till en TV
 • hur du uppdaterar BIOS på P5K
 • hur du ska ansluta två bildskärmar
 • hur man kan jämföra en Turion 64 X2 till en Intel Dual Core
 • kalibrering program för Dell Bildskärmar
 • hur du ställer in en laptop i min bil
 • alternativ till NetApp
 • hur man återställer en Sony drx710ul
 • hur man överklockar en AMD Phenom 9550 CPU fyrkärniga
 • Hur berätta om en lcd inverter är bruten