Dator > kriminaltekniska verktyg för SCSI-enheter

 • kriminaltekniska verktyg för SCSI-enheter


 • En SCSI (Small Computer System Interface)-enheten är ett kontaktorgan anordning som överför information mellan en dator och dess kringutrustning. . Det har möjlighet att ansluta en mängd olika externa enheter, inklusive externa hårddiskar, skannrar och skrivare. Kriminaltekniska verktyg för SCSI-enheter tillåter dig att kopiera enheter så att du kan klona hårddisken. Du bör dubbla hårddiskar om du vill bevara all information på hårddisken, men överför den till en annan källa.

  ImageMASSter Solo 4

  Detta verktyg är kompatibelt med Windows XP, och det gör att du kan matcha upp en eller flera misstänkta enheter (enheter information om eventuella misstänkta) till en eller flera bevis enheter (enheter som innehåller bevis från fall). Det skapar grunden kopior av enskilda hårddiskar, och det kan också överföra en stor enhet till flera mindre enheter. Den ImageMASSter Solo 4 är också skalbar, vilket innebär att du kan uppgradera den om du skulle behöva ytterligare utrymme i framtiden. Den stöder Linux DD (Data Beskrivning, som är en UNIX-baserade program) format bildfil. Andra inslag i detta verktyg är förmågan att torka enheter och förmågan att skapa startbara skivor (kör under datorns uppstart sekvensen) för att återställa förlorade eller borttagna bildfiler.

  King Demi AS-F

  Kungen Demi AS-F kan du skapa dubbletter av hårddiskar, och den har förmågan att bearbeta information till mellan 2 och 5 GB (gigabyte) per minut. Detta verktyg är kompatibelt med SCSI, ATA (Advanced Technology Attachment) och SATA (Serial Advanced Technology Attachment) enheter. Det har också möjligheten att kryptera (omvandla data till tecken och symboler, som bara kan läsas av de som har de rätta koderna) dina data, och det kan återställa förlorade eller raderade data. Andra funktioner inkluderar möjligheten att pre-format destination hårddiskar med FAT32 (File Allocation Table) format. Kungen Demi AS-F enhet kan du även torka alla befintliga hårddisk.

  Imagemasster 3004SCSI

  Detta är en serie produkter som låter dig skapa dubbletter av SCSI-enheter. Den är kompatibel med följande gränssnitt: Ultra-320, Ultra-160, SCSI smalt, SCSI-SCA (Single Connector Attachment) 80 och SCSI Wide. Den ImageMasster 3004SCSI kan överföra information på 3,9 GB per minut, och det kan överföra information till upp till 4 hårddiskar på en gång. Andra inslag i denna svit av verktyg är förmågan att torka information från hårddiskar och partitioner (bryta upp en hårddisk i olika, enskilda virtuella enheter) enheter. Du kan även skapa händelseloggar (tidstämplade information om hårddisk eller operativsystem uppgifter system eller fel) med hjälp av detta program.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur du skannar ett dokument i den HP-dator Smart Media med f380

Relaterade artiklar


 • hur man konfigurerar Kingston minne
 • datakonsolidering strategier
 • hur du spårar din laptop
 • hur man använder skärmar med olika upplösningar
 • hur man fixar en HP drain batteri för bärbar dator
 • hur man bygger en dator med blu-ray & HDMI-utgångar
 • hur man rengör HP Inkjet huvuden
 • hur man kan öka CPU-fläkt hastighet på en Toshiba Satellite
 • hur du skannar min dator efter en lämplig grafikkort
 • typer av gränssnitt kort