Dator > hur reparera tangentbordet på en Mac laptop

 • hur reparera tangentbordet på en Mac laptop


 • I livslängden för en MacBook, kan dagligt slitage och överdrivna transporter öka mängden skador på kroppen och tangentbordet. Detta gäller särskilt med flitigt användande. Med tiden kan man hitta tangentbordet bära ut eller ens saknade nycklar. Det är när du installerar ett nytt tangentbord att förlänga livslängden på din MacBook är perfekt. Byta ut tangentbordet på en Apple MacBook kan verka skrämmande i början, dock installera en MacBook laptop tangentbord är en uppgift som kan ske inom en eftermiddag och när de är avslutade, kommer att göra varje dag datoranvändande mycket lättare.

  Du behöver:
  tangenter
  . Pincett.
  Smycken fack.


  1.
  Reda modell av din bärbara dator för att få rätt tangenter i förhållande till din MacBook-modell. Till exempel har äldre helgjutna modeller aluminium nycklar som inte innehåller utrymmen. Nya MacBook har ett svart tangentbord och att föreskriva en tunnare MacBook kroppen, är fördjupning i datorväskan. Dessutom innehåller varje modell en annan typ av klipp under tangenterna kallas sax mekanismer. En sax mekanism är det som gör att en knapp du ska trycka och fjädrar tillbaka upp. Ta detta i beaktande medan forska tangentbord online.
  2.
  Hitta en hemsida som säljer tangentbord. Sök efter en pålitlig återförsäljare för att köpa äkta Apple tangentbord (se Resurser). Välj modell nummer, och välj sedan kompatibla tangentbord.
  3.
  Ordna nycklar och byte sax bitar mekanism i en liten bricka innan du arbetar på tangentbordet. Se till att alla nycklar är närvarande. Organisera nycklarna innan sidan möjligheter för en snabbare installation.
  4.
  Ta bort alla tangenter från tangentbordet. De nycklar är helt enkelt snäpps på plats. Dra enskilda nyckelpersoner uppåt med små pincett tills nyckeln unsnaps från sax mekanismen. Ta försiktigt bort att se till att sax mekanismen är fortfarande intakt på de viktigaste sensorn. De flesta tangenter kommer med mekanismer byte sax Om fallet är att den ursprungliga mekanismerna är inte intakt. Den sax måste koppla in den gamla stöder på tangentbordet basen.
  5.
  Tillbaka tangentbordet genom att ta varje knapp och ordentligt knäppa den på kroken på sax mekanism tills den snäpper på plats . Försök att använda tangentbordet när alla nycklar se till att alla håller är korrekt installerade. Se till att nycklarna anpassa ordentligt och inga luckor finns. Detta kommer att säkerställa att skriva kommer att vara en smidig och intuitiv upplevelse.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur forensically titta på datorns hårddisk

Relaterade artiklar


 • vad är processorkraften i en Macintosh II dator?
 • hur du ställer in RAID 1 på min dator?
 • felsökning av en kanon MP600 skrivare
 • hur du uppdaterar ati 3870 bios
 • Skillnaden mellan AMD och Intel Duo
 • hur man demonterar en thinkpad 390e
 • Lägga till en skrivare till ett nätverk med Windows
 • tunn klient-server krav
 • hur kopiera filer i WMP
 • hur du kopierar en fil till en CD-förvaring