Dator > hur man uppgradera min hem-PC

 • hur man uppgradera min hem-PC


 • Det nya dator du köpte för tre år sedan är inte "ny" längre. Du har märkt den dator som kör mycket långsammare nyligen, beror detta på att installera nyare programvara avsedd att köras på modernare datorer.

  Denna nya programvara är att beskatta ditt nuvarande system och det enda sättet att lösa det är att . uppgradera ditt nuvarande system
  1.
  Bestäm vad din nuvarande budget är till ny uppgraderad dator. Detta kommer att vara viktigt när du börjar välja komponenter som kommer att öka prestanda.
  2.
  Gå till en av online dator super butiker på internet. Många finns, bara be dina vänner som deras favoriter. Starta vid att titta på deras nuvarande försäljning på kompletta system. Tänk dessa kommer oftast innehålla en operativsystem, och om du väljer att skapa egna system, kan du behöva lämna detta.
  3.
  Nästa titt på deras "Barebone" specialerbjudanden, dessa är de grundläggande startpaket, exklusive många klockor och visselpipor. Oftast kommer detta att omfatta ett moderkort, fall, minne, processor och hårddisk. Som ni kan se många objekt ingår inte, fläkt för processorn (absolut nödvändigt för att hålla processorn från att brinna upp), DVD-enhet, tangentbord, mus.
  4.
  Välj ett moderkort och processor, köpa detta som en matchande uppsättning kommer att spara mycket av försämringen. Se till att du får med CPU-fläkt i bunten. Nästa välja lämplig minne som gäller för den nya moderkortet. Dessa poster kommer ensam att drastiskt förändra resultatet för din eget system.
  5.
  Specificera dessa combos i en lista ordning och du kommer att se av något minska hastigheten på processorn kan du spara mycket lite pengar. Computer super butiker tillåter denna typ av shopping på grund av den stora mängden av komponenter som de gör.
  6.
  Ta bort de gamla delarna av din nuvarande system med försiktighet. Montera processor på den nya moderkortet utanför, detta kan göra det mycket lättare än att nå in händerna i en tight metallhölje. Sätt in moderkort och processor med fläkten installerad i den gamla fallet. Skruva fast moderkortet ner på fallet. Anslut strömförsörjningen och alla kablar (kopplingsschema medföljer den nya moderkortet). Anslut hårddisken och DVD-enheten. Stäng fall ansluta tangentbord, mus, skärm, nätsladd.
  7.
  Sätt datorn på plats din kopia av operativsystemet i DVD-enheten. Detta kommer att vara antingen din befintliga exemplar av Windows, en uppgraderad kopia till nya fönster, eller ens en Linux-distribution (som är en fri väg att gå). När du ser skärmen "Tryck på valfri tangent för att starta för CD-enheten", tryck på mellanslagstangenten och nya datorn kommer att börja installera operativsystemet och din glädje kommer att börja.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man formaterar om en Cruzer Micro

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in Avery utskrift
 • hur du ställer in ms post på en Windows 2000 Server
 • hur man byter tangentbord på en asus laptop
 • hur man återställer Epson CX3900
 • Sony VGN-nr160 & minne specifikationer
 • min Dell Inspiron 1000 startar inte
 • hur man kopierar os till en ny hårddisk
 • hur kopiera spela in album på CD-skivor
 • hur till återvinna en Extreme III SDHC-kort
 • hur man byter en ljudkabel i en bärbar dator