Dator > hur man överför en laserdisc

 • hur man överför en laserdisc


 • En laser skiva kan bara spela i en laser-spelare och så är inte förenlig med en dator eller mobil enhet. Överför laserskivan till datorn så att den blir en digital fil som vinner denna kompatibilitet. En analog-till-digital överföring box behövs för att omvandla lasern skiva, men annars inga speciella verktyg eller program. När omvandlas till en digital fil, kommer laserdisc har kapacitet för som spelas på ett stort utbud av moderna enheter från DVD-spelare till mobiltelefoner till MP3-spelare
  1.
  Placera lasern spelaren bredvid datorn och anslut nätsladden i för makten. Anslut ena änden av S-Video kabeln till S-Video-utgång på baksidan av lasern spelaren och den andra änden till S-Video-ingången på analog-till-digital överföring rutan.
  2.
  Anslut vänster och höger pluggar i ena änden av ljudkabeln i vänster och höger ljudutgång anslutningarna på baksidan av lasern spelaren. Anslut vänster och höger pluggar i andra änden av ljudkabeln i vänster och höger ljud ingångar på analog-till-digital överföring box. Anslut analog-till-digital överföring box USB-kabeln till en USB-port på datorn.
  3.
  Mata ut skivsläden av datorns DVD-enhet. Placera analog-till-digital överföring box installation skiva i facket och stäng sedan facket.
  4.
  Dubbelklicka på ikonen för den installationsskivan när den visas på skrivbordet för att öppna sina fönster. Dubbelklicka på filen insidan av fönstret för att starta installationen. Följ menyerna för att slutföra installationen av programmet på skrivbordet.
  5.
  Högerklicka på ikonen för installationsskivan. Välj "Mata ut" från popupmenyn. Mata ut skivfacket, ta bort installationsskivan och stäng facket. Starta om datorn.
  6.
  Starta analog-till-digital överföring boxens installationsprogrammet genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet. Välj? Spara till "från" Arkiv "menyn högst upp i programmets huvudfönster. Välj" Desktop "från" platser "rullgardinsmenyn nära mitten av det fönster som visas. Klicka på" Öppna "för att stänga fönster.
  7.
  Klicka på "Start" knappen på programmets huvudskärm. Kontrollera "A-klipp" på den nya skärmen som visas. Klicka på knappen "Nästa". Kolla "Stereo"-rutan på den nya skärmen som visas. Klicka på knappen "Nästa".
  8.
  Placera lasern skivan i laser-spelare med sidan en uppåt. Tryck på "Play"-knappen på laser spelaren. Tryck på "Record"-knappen på programmets skärmen. Tryck på "Pause"-knappen på programmets skärmen när sidan är en av lasern skivan spelats.
  9.
  Ta ut laserdisc från lasern spelaren. Vrid lasern skivan och sätt tillbaka den i lasern spelaren. Tryck på "Play" på laser-spelaren. Tryck på "Pause"-knappen på programmets skärmen för att fortsätta inspelningen. Tryck på "Stop"-knappen på programmets skärmen när sidan två av lasern skivan har spelats klart.
  10.
  Klicka på knappen "Nästa" på programmets skärmen. Namnge laserdisc digital fil som håller på att göras i "Namn"-kolumnen på den nya skärmen. Klicka på "Spara" knappen längst ner på skärmen. Vänta som en förloppsindikator längst ned på skärmen fyller i från vänster till höger. Avsluta programmet när förloppsindikatorn har fyllts i fullständigt och startfönstret för programmet har återvänt.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man konfigurerar en faxserver

Relaterade artiklar


 • bärbar dator problem
 • hur du uppgraderar HP TouchSmart notebook
 • Hur återställer jag en Dell OptiPlex 280 monitor inställning?
 • hur du säkerhetskopierar Enterprise Manager på en SQL Server
 • vad är ett ISO 7816-kort?
 • PC mus jämförelse
 • hur man installerar ett större system disk på Windows standard server 2003
 • Hur man överför JPEG-filer till ett Memory Stick
 • hur du ställer in en dator display för en projektor
 • Lägga till en skrivare till ett nätverk med Windows