Dator > hur man låsa upp en Dell Latitude D430

 • hur man låsa upp en Dell Latitude D430


 • När din Dell Latitude D430 är låst, har Basic Input /Output System ett lösenord fäst vid den, gör det omöjligt att göra förändringar som startordningen, eller lägga enheter som en ny hårddisk. Detta lösenord skulle kunna fastställas av en tidigare ägare, en anställd eller genom att du (och glömd). Det enklaste upplåsning metod är att helt enkelt ta bort all ström inklusive batteriet från den bärbara datorn i ca 30 minuter för att se om BIOS återställs när strömmen kommer tillbaka. Men om detta inte fungerar, bör du använda en CMOS-eliminering program.
  1
  Hämta en CMOS lösenord eliminering program som cmospwd 4,8, PC CMOS Cleaner eller cmospwd (se. . resurser). Klicka på "Spara" när de erbjuds att antingen köra eller spara låsa programmet. Leta reda på programikonen och klicka två gånger för att starta installationen. Följ de enkla att följa instruktioner installationsguiden.
  2.
  Gå till "Start" och välj att "Starta om datorn. " Strax innan du ser Windows-logotypen ser du prompt ge dig lämplig funktionstangent att komma in i BIOS-skärmen på din Dell Latitude. Tryck på tangenten som anges tills du kommer in i Bios. Om Windows-logotypen startar du har väntat på länge med att trycka på funktionsknappen och måste starta om datorn igen och peka på rätt tangent.
  3.
  Leta Bios tillverkaren. Namnet är längst upp på skärmen och är något som Phoenix, eller Ami Bios. Skriv in namnet på Bios maker ner. Tryck på "Esc" eller vad knappen som anges i Bios för att avsluta BIOS-skärmen.
  4.
  Låt den bärbara datorn att gå in Windows igen. Gå till "Start", "Program" och välj lösenord ikonen undanröjande programvara för att öppna programmet.
  5.
  Starta lösenord hämtning eller förändringsprocess. Vissa program kommer att försöka hämta en generisk lösenord för dig att använda med Bios tillverkare. I detta fall skriva ner möjliga lösenord. Starta om maskinen och in i BIOS igen trycka på lämplig funktionstangent. Ange lösenord som ges av programmet och om BIOS öppnas väljer att ändra lösenordet till ett du kommer ihåg. Annars denna typ av program kommer helt enkelt att ändra lösenordet till ett du väljer eller återställa BIOS till fabriksinställningarna när det inte fanns ett lösenord.
  6.
  Starta om datorn och gå in i BIOS igen. Återställ personliga Bios konfigurationsinställningar du kan ha haft om programmet återställa BIOS till standardinställningarna. Kontrollera lösenordet inställningar som antingen ska vara det lösenord du angivit, eller inget lösenord alls.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man använder en webbkamera för att skicka video i realtid

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar fil & skrivardelning
 • hur man överklockar en Intel Pentium 4 2,0 GHz
 • Hur man monterar skärmar
 • hur man byter toner i en kanon np 6545 kopieringsmaskin
 • Felsökning av en westell modem
 • Vad händer om jag glömt mitt Linksys lösenord?
 • hur man driver defragmentera kluster
 • felsökning av en mag platt skärm dator
 • hur man gör en nollmodem
 • problem med u3-minne