Dator > felsökning av en Brother HL 1440 laserskrivare

 • felsökning av en Brother HL 1440 laserskrivare


 • Brother HL 1440 Skrivaren använder Laser ut till säkring pulveriserad toner till papper, skapa dokument. HL 1440 lockar magnetiskt tonerpulvret till specifika platser på sidorna och sedan gäller tryck och värme till sidorna så att de toner säkringar till papperet. Problem med skrivarens funktioner kan påverka förmågan papper att röra sig obehindrat genom skrivaren, kvaliteten på utskrifterna eller skrivarens förmåga att fungera vid alla

  Du behöver:.
  Nivå

  Faded Utskrifter


  1.
  Kontrollera att skrivaren är i ett rum miljö som är lämplig för korrekt prestanda med en temperatur mellan 50 och 90,5 grader Celsius och en luftfuktighet mellan 20 och 80 procent. Ta bort alla objekt som är mindre än 4 inches från skrivarens ventiler och använda en nivå för att se till att skrivaren står på en plan och jämn yta.
  2.
  Klicka på "Start" eller Windows-knappen på datorns aktivitetsfält. Välj "Skrivare" i menyn som dyker upp.
  3.
  Högerklicka på HL 1440 ikon och klicka på "Egenskaper" för att öppna ett nytt fönster. Välj fliken som heter "Egenskaper för skrivare" och klicka på rutan bredvid "Tonerbesparing" så ingen markering visas, klicka på "OK".
  4.
  Byt toner patronen genom att fälla ned skrivarens front, glider sedan ut skrivkassetten. Tryck nedåt på plasten spak på sidan av församlingen att ta bort tonerkassetten från resten av församlingen.
  5.
  Ta ut den nya tonerkassetten från det förpackningen och rock det från sida till sida 6 gånger. Dra av skyddsfilmen från patronen och tryck det på plats i skrivkassetten så plasten spaken snäpper tillbaka till där det tidigare var.
  6.
  Skjut fliken högst upp på monteringen från vänster till höger sida av utrustningen 6 gånger. Sätt tillbaka skrivkassetten i skrivaren och stäng frontkåpan.

  Pappersstopp


  1.
  Dra ut pappersfack från den nedre delen av framsidan av skrivaren. Helt ta bort luckan och ställ den åt sidan.
  2.
  Nå inne i fack där pappersfack passar och dra ut alla fastnat papper inuti. Var noga med att inte dra för snabbt eller om du kommer att slita pappret innan den kommer fri.
  3.
  Vik ner skalet, som ligger precis ovanför pappersfack Penningautomatföreningen. Ta bort skrivkassetten, om inte papperstrassel hindrar dig från att göra det.
  4.
  Fäll ner den övre bakre luckan och dra ut någon fast bitar av papper. Om du inte kunde ta bort skrivkassetten innan, ta bort den och dra ut någon fast bitar av papper som du ser.
  5.
  Tillbaka skrivkassetten och pappersfack. Vik fram och bak täcker stängd.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:sql data återvinning verktyg

Relaterade artiklar


 • hur man rengör skrivhuvudet av en Xerox 8560
 • hur man tråd en dator till en TV
 • hur man gör en RS232-kabel nollmodem
 • hur du använder din gamla bärbara dator som en sekundär bildskärm
 • felsökning av en ordagrann flash-enhet
 • Felsökning av en LCD-skärm problem med en Dell Inspiron 6000
 • hur man byter häftklammer i en CANON iMAGE löpare 5570
 • hur man byter skärmen på en bezel IBM T41
 • hur man spela DVD-skivor på en PC utan att ha en DVD-enhet
 • Hur byter jag en Dell XPS 710 moderkort för en 720 moderkort?