Dator > Felsökning en HP 6310 fax

 • Felsökning en HP 6310 fax


 • HP Officejet 6310 allt-i-ett-skrivare har förmågan att producera utskrifter och kopior samt skanna och faxa dokument. Om du ser problem med skrivarens faxfunktioner, gå genom systematiska åtgärder för felsökning som det specifika problemet. Du kan finna via din felsökning att det finns ett problem med telefon du har den skrivare som är ansluten till, eller att problemet med skrivarens maskin-eller programvara kräver professionell uppmärksamhet

  "Telefon lur av" Error meddelande ej försvinner


  1.
  Dra ur telefonsladden från skrivaren och undersöka anslutande bitar på båda ändar. Om du ser fyra stycken ledare metall i sladden, ersätta den med en sladd som bara har två.
  2.
  Anslut telefonsladden tillbaka in i skrivaren och telefonjacket. Vänta upp till fem minuter för att se om felmeddelandet dyker upp igen.
  3.
  Ta bort strömkabeln från skrivarens baksida och vänta 15 sekunder och sedan in kabeln igen i. Koppla ur telefonen sladden från baksidan av skrivaren och anslut den till en telefon.
  4.
  Lyssna genom telefonens mottagare för en kopplingston. Ersätt telefonsladden med ett nytt om du hör någon kopplingston.
  5.
  Koppla alla andra telefoner på samma linje som skrivare detta en efter en. Byt en telefon om meddelandet försvinner efter att du koppla bort den från telefonsladden.
  6.
  Ta skrivaren till en reparationsverkstad Om felmeddelandet fortfarande inte försvinner eftersom detta kan tyda på linjegränssnittet enheten är söndrig och behöver bytas.

  lodräta linjer i faxade dokument


  1.
  Återställa skrivaren och se om problemet kvarstår. Slå på skrivaren och dra ut nätsladden ur skrivarens baksida.
  2.
  Dra ur USB-kabeln från skrivaren och sedan datorn, koppla sedan in den i datorn och sedan skrivaren. Koppla ur nätsladden från eluttaget och anslut sedan tillbaka den i vägguttaget och skrivaren och tryck på "Power"-knappen.
  3.
  Stäng av skrivaren om problemet fortsätter och dra ut nätsladden från baksidan. Öppna den övre luckan för att exponera skanning glaset.
  4.
  Spray glasrengöringsmedel på en mikrofiberduk och använda den för att rengöra glaset och insidan av locket. Använd en torr mikrofiberduk för att torka glaset och undersidan av locket, stäng sedan locket.
  5.
  Dra upp den automatiska dokumentmataren för att öppna den. Använd en mikrofiber trasa fuktad med destillerat vatten för att torka bort valsarna och separator pad. Torka av glaset remsan i dokumentmataren, torka sedan bort det helt med en torr mikrofiberduk. Stäng den automatiska dokumentmataren och anslut nätsladden igen och placera ett tomt papper i den automatiska dokumentmataren och gör en kopia av den. Om det finns vertikala linjer i kopian, ta skrivaren till en reparationsverkstad.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man tråd en CAT5 kabel

Relaterade artiklar


 • hur du justerar färg på en Canon PIXMA MX310
 • hur man fixar den trådlösa anslutningen för en bärbar dator
 • hur du uppdaterar ägande för en Dell-dator
 • Hur konvertera en mikrofon Acer laptop till en linje in
 • Hur man monterar en kamera i linux
 • vanliga laptop skärm problem
 • hur du ställer in WM6 Remote Desktop
 • hur man använder en afudos BIOS-uppdatering
 • hur du skriver ut dina låtar på en CD
 • hur till förbifartsleden setup lösenord på Windows XP boot screen