Dator > Dell-datorn-verktyg

 • Dell-datorn-verktyg


 • Dell är en dator tillverkande företag som tillhandahåller bärbara datorer, stationära datorer, skärmar och kringutrustning. Det finns också verktyg som gör att du kan utföra säkerhetskopiering av ditt system och utföra tester för att avgöra vad som är fel med datorn. Medan några av dessa program är gratis, de flesta kräver en avgift för att använda.

  Lite PC Diagnostics

  Detta är ett verktyg för hemanvändare som gör att du kan köra diagnostik på alla datorer som körs i Windows operativsystem system. Detta verktyg är kompatibelt med Windows 2000, 2003, XP, Vista och 7. Detta verktyg skannar din dator för att avgöra om hårdvara system fungerar. Om de inte fungerar som de ska, så kommer det att skriva ut en rapport om vilka system som har problem. Du kan ge dessa loggar till din reparatör om din dator verkligen behöver fixas. Du kommer också få en lista över alla installerade komponenter på din maskin. Det här verktyget är anpassningsbart efter dina behov och du får gratis teknisk support för en begränsad tid. Det finns en avgift för att använda det här programmet.

  PC Restore för Windows XP

  Detta program är redan installerat på alla Dell-dator som har operativsystemet Windows XP. Det kan du automatiskt säkerhetskopiera mediefiler, inklusive foto, video, dokument och musikfiler. Du kan använda det här verktyget från Startmenyn på din PC (persondator), och det körs från Överför filer och inställningar guiden. Du kan spara dina filer till en annan dator, nätverk eller flyttbar disk, inklusive en USB (Universal Serial Bus) hårddisk, minne eller CD-enheten. Du kan också återställa dina filer till din dator i händelse av en datorkrasch, strömavbrott, oavsiktlig radering eller virus. PC Restore för Windows XP är ett gratis program.

  Dell PC TuneUp

  Dell PC TuneUp söker igenom din dator och reparerar alla problem som hittas. Det kommer också bort alla skräp (oönskade filer) eller filer fel från din dator. Dessa typer av filer kan få datorn att köra långsamt. Andra funktioner i programmet är bland annat att den söker efter och tar bort skadlig kod (skadliga program) eller spionprogram (samlar bitar av information om dig utan din vetskap och skickar den till tredje man) på din dator. Det kommer också att förbättra datorns prestanda. Det finns en avgift för att använda detta program, och du måste köpa en licens för varje år. Dell PC TuneUp programmet är kompatibelt med Windows XP, Vista och 7.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur använder jag enkäter till marknadens grundläggande bärbara datorer?

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en Presario x1000 processor
 • Felsökning displayen toshiba satellite
 • hur du kopierar en skiva till en hårddisk
 • acer aspire 5100-3949 specifikationer
 • hur man rotera skärmen på en SONY PCG-fx120
 • hur man byter fläkten i en iMac G4
 • Jag kan inte överföra filer till en extern hårddisk
 • hur man återställer en mag bildskärm
 • hur man ansluter en Bluetooth-mikrofon till en MacBook
 • Felsökning av en extern hårddisk som saknas