Dator > kompatibla linux trådlösa nätverkskort

 • kompatibla linux trådlösa nätverkskort


 • Linux är ett operativsystem som fungerar under GNU General Public License. Denna licens ger dig möjlighet att använda, dela och manipulera systemet utan att någonsin behöva betala en licensavgift. Ett trådlöst nätverkskort kan du ansluta till Internet och andra nätverk använder radiovågor i motsats till en Ethernet-kabel. Om du använder operativsystemet Linux, måste du hitta ett trådlöst kort som är kompatibelt med det för att ansluta till Internet. Du kan köpa alla dessa kort på nätet.

  D-Link PCMCIA Card

  D-Link Wireless PCMCIA (Personal Computer Memory Card International Association) kortet kan överföra 54 Mbps (megabyte per sekund). Detta verktyg är kompatibelt med antingen bärbara datorer som har en CardBus (en 32-bitars PCMCIA-kortplats) kortplats eller regelbunden datorer som har en PCMCIA-kortplatsen. Det är IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) 802. 11g och 802. 11b kompatibla. Detta trådlösa kort kan du surfa på Internet och strömma video. D-Link PCMCIA-kort ansluts till din befintliga porten, du behöver inte löda in den

  Sabrent PCI-G802

  Sabrent PCI-G802 PCI Wireless Card överför 54 Mbit /s, och det är 802. 11b och Följer 802. 11g. Den är kompatibel med Windows, Linux och Mac operativsystem. Den ansluts till din PCI (Peripheral Component Interconnect) port, som ligger på baksidan av din stationära dator. Den kommer med en egen inbyggd antenn, som hjälper dig plocka upp flera trådlösa nätverk. Denna antenn är också justerbar. Andra funktioner inkluderar WEP (Wired Equivalent Privacy), AES (Advanced Encryption Standard) och WPA (WiFi Protected Access) säkerhetsskydd. WiFi hänvisar till trådlöst internet. Denna trådlösa kort kommer automatiskt söka efter tillgängliga nätverk och du har möjlighet att lägga mer än en profil.

  USB trådlöst nätverkskort

  Detta kort ansluts till USB (Universal Serial Bus) och du får använda den med och utan en antenn. Det är 802. 11b och 802,11 g-kompatibel, och det överför data med 54 Mbps. Den levereras också med ett års garanti. Den är kompatibel med PSP (PlayStation Portable) och Nintendo DS. Denna USB-trådlösa nätverkskortet är kompatibelt med följande operativsystem:. Windows 2000, 2008, XP, Vista och 7, Linux och Mac X 10. 2 och 10. 3

  Netgear MA401

  Netgear MA401 Wireless PC Card är 802,11 b kompatibel, och det är för bärbara datorer. Det överför data med 11 Mbps och det kommer att skanna efter nätverk mottagning inom 500 meter inomhus och inom 1. 650 meter utanför. Den är kompatibel med Windows 95, 98, 2000, Me (Millennium) och NT. Medan de tekniska specifikationerna inte specifikt säga att det är kompatibel med Linux, kan du också använda detta kort med operativsystemet Linux. Detta kort kommer med en fem års garanti.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:kompatibla hårddiskar för thinkpad T21

Relaterade artiklar


 • hur man bygger en dator med blu-ray & HDMI-utgångar
 • specifikationer för Compaq CQ50-139wm
 • hur man upptäcker fjärrstyrning av en dator
 • HP batteri för bärbar dator frågor
 • funktioner i små stationära datorer
 • hur man ansluter en Intel iMac till en VGA-TV
 • 1990-talet mac datormodeller
 • hur man kalibrerar en Canon-skrivare
 • Panasonic CF-19 specs
 • hur du loggar in med ett smartkort