Dator > hur till vända en gammal dator till ett mediecenter

 • hur till vända en gammal dator till ett mediecenter


 • Eftersom ny teknik är ständigt avges, många gamla datorer och system som föråldrade på grund av nya system i hushållet. De flesta föråldrade datorer, kan dock uppgraderas till media center som makt-musik eller att TV-apparater för uppkoppling mot Internet. Enkel och prisvärd maskinvara, parat med rätt anslutningskablar, kommer att möjliggöra ägare att hitta nya användbarhet i sina gamla maskiner, skapa helt nya mediecenter ur en gång värdelösa uppställningar

  Du behöver:.
  Kabel Ljud-kabel.
  Operativsystemet.
  Hårddisk uppgradering.
  Ljudkort uppgradering.
  Grafikkort uppgradering.

  Förbered maskinen


  1.
  Ta bort alla ville data från det gamla systemet till en extern lagringsenhet.

  2.
  Formatera hårddisken på den gamla maskinen i syfte att klara upp plats och börja på ny kula. Omformatering tillåter användarna möjlighet att rensa ut många gamla problem som PC hade helst och skapa ett "nytt" system.
  3.
  Installera nya hårddiskar som kommer att stödja maskinens nya funktioner. Media kommer att ta upp en stor mängd utrymme, och du kommer att vilja tillräckligt utrymme för att lagra video, musik och program.
  4.
  Installera operativsystemet som du väljer. Det bästa operativsystem för media är de som är konstruerade för användning med media spelare och media organisation (till exempel Windows 7 Media och Windows XP Media Edition). .
  5
  Uppdatera system med alla operativsystem patchar och installera antivirusprogram för att skydda din integritet och din dator.

  uppgraderar


  1.
  Uppgradera ditt ljudkort till en modell som gör att du kan ansluta din dator till alla media kringutrustning som du har, till exempel surroundljud, karaoke maskiner och musikutrustning. Mest grundläggande ljudkort kommer du att kunna göra detta, men kontrollera att kortets specifikationer innan de köper.
  2.
  Uppgraderar grafikkortet om din gamla inte kommer att stödja upplösning på din TV. Du kan kontrollera din TV: s upplösning i instruktionsboken och kontrollera detta med ditt grafikkort bruksanvisning.
  3.
  Anslut din TV till datorn med hjälp av video-kablar som är kompatibla med både datorn och TV. De flesta TV har VGA-och 7-stifts anslutningar, men många nya datorer har också digital och HDMI-anslutningar finns också. De flesta nya grafikkort har VGA, 7-pin och digitala anslutningar med högre end kort med HDMI-anslutningar också.
  4.
  Länka datorns ljud med din TV genom att köra en audio in /ut kabel mellan två av dem.
  5.
  Anslut din dator till hemnätverket och internet. Datorn är nu redo att låta dig titta på Internet-TV, spela upp ljud, filer visa filmer och media lagra alla genom media center ljudanläggning och TV.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:vad betyder stream processorer betyder?

Relaterade artiklar


 • hur man byter ett ljudkort på en bärbar dator
 • hur du uppgraderar WiFi för en laptop
 • hur man uppgraderar ett kort TV-tuner på en HP slimline
 • Varför min HP skrivare använder så mycket bläck?
 • hur du ställer in TV-mottagare för en PC
 • hur reparera en HP All-i-ett Officejet 7130
 • Canon PG 40 tips
 • hur du återvinner en hemdator
 • hur man byter toner i en kanon np 6545 kopieringsmaskin
 • vad betyder "60min HD" innebär på ett SD-kort?