Dator > hur man demonterar en mx8739 laptop

 • hur man demonterar en mx8739 laptop


 • Att veta hur man tar isär din Gateway MX8739 laptop är det första steget att ersätta misslyckades hårdvara i din bärbara dator, eller uppgradera befintliga hårdvara för att öka din bärbara dator prestanda. Att kunna plocka isär din Gateway MX8739 laptop och göra din egen underhåll kommer att hindra dig från att ta den bärbara datorn till en dator verkstad, lämna det på obestämd tid, och sedan betala en stor faktura bara för att få den tillbaka.

  Du behöver:
  skruvmejsel
  . Gem.
  Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Stäng av din Gateway MX8739 laptop, kopplar du bort alla kablar och enheter, sedan lägga din bärbara dator upp och ned på en plan yta med baksidan närmast dig.

  2.
  Tryck batteriet-låsknapp, som ligger strax utanför den vänstra sidan av batteriet, till vänster. Tryck batteriet-spärren, ovanför mitten av batteriet, till höger för att lossa batteriet och ta sedan bort batteriet.
  3.
  Vänd den bärbara datorn så att framsidan är närmast dig.
  4.
  Ta bort skruven strax utanför det övre vänstra hörnet av den del på höger halva laptop med en stjärnskruvmejsel och lossa de fyra skruvarna längs botten och tre skruvar i övre mellersta delen av komponenten locket. Ta bort komponenten locket.
  5.
  Bred klämmorna på kanterna på minnesmodulen, som ligger i det övre vänstra sidan av facket, bort från modulen, vilket gör att modulen att luta uppåt på en 30-graders vinkel. Ta bort minnesmodulen.
  6.
  Lossa skruven på vänster sida av hårddisken täcka i det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn, ta sedan bort luckan.

  7.
  Ta pull-fliken på vänster sida av hårddisken fästet, dra sedan fästet till vänster för att koppla bort den från den bärbara datorn. Lyft och ta bort fästet.
  8.
  Vänd laptop med rätt sida upp och placera den bärbara datorn så att baksidan mot dig. Öppna bevaka och driva det hela vägen tillbaka. Leta den optiska enheten på baksidan högra kanten av den bärbara datorn.
  9.
  In ett gem i det lilla hålet till höger om på eject-knappen för att skjuta köra ut lite lite, sedan ta tag och ta bort den optiska enheten.
  tio.
  Rotera laptop 180 grader och sedan ta bort skruven direkt under varje gångjärn ansluta bildskärmen till Gateway MX8739.
  elva.
  in en skruvmejsel under varje gångjärn och bänd uppåt.
  tolv.
  Rotera notebook 180 grader, öppna bildskärmen, då den skjuts upp så långt du kan.
  13.
  Sätt skruvmejsel i utrymmet nedan tangentbordet locket bakom höger i sista raden av nycklar och försiktigt bända upp och Ta bort tangentbordet locket.
  14.
  Ta och lyft den bakre delen av tangentbordet och ställ in den med knapparna ner på musens ovansida styrplattan.
  15.
  Dra svart plastbit som sitter på moderkortet där bandet ansluts till den bärbara datorn, mot dig med ena handen och sedan ta bort flatkabeln från den bärbara datorn med andra sidan.
  16.
  Ta bort tangentbordet från Gateway MX8739.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Hur man laddar ner TrueType-teckensnitt i ett PCMCIA-kort

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en laserskrivare
 • hur man ansluter HP Pavilion dv9230us till en TV
 • hur man gör videosamtal över nätet
 • problem med en WD extern hårddisk
 • Hur man monterar en SCSI-hårddisk
 • hur testa min cpu för HTZ
 • vad är en dubbla lager DVD-enhet?
 • hur man gör en USB CD rom
 • hur man kan återställa en QIC fil
 • vad är en Deskjet-skrivare?