Dator > hur man demonterar en mx6426

 • hur man demonterar en mx6426


 • Ta isär din Gateway MX6426 Notebook är en bra sätt att lära där delarna i din bärbara dator finns. Denna kunskap kan hjälpa dig när du behöver för att diagnostisera problem med din Gateway MX6426, eller om du behöver reparera eller ersätta felaktig hårdvara eller utför en uppgradering. Men om tillverkaren fastställer att du har isär din Gateway MX6426 anteckningsblock kan garantin på din bärbara dator vara ogiltigförklaras
  1.
  Stäng av din Gateway MX6426 laptop, koppla ifrån kablar, vrid sedan den bärbara datorn upp och ned och placera den så den bakre delen av den bärbara datorn är bredvid dig.
  2.
  Flytta batteri låsa upp spärren, som ligger utanför den vänstra sidan av batteriet till vänster. Flytta batteri-spärren, som ligger ovanför den mellersta delen av batteriet till höger för att lossa batteriet och ta sedan bort batteriet.
  3.
  Vrid laptop 180 grader.
  4.
  Lossa, men ta inte bort, de sju skruvarna på insidan av minnet modul omfattar, beläget i centrum av den bärbara datorn och böjer i det övre högra hörnet. Använd en stjärnskruvmejsel. Lyft sedan och ta av locket. Ta bort skruven strax utanför det övre vänstra hörnet av fläkten, som ligger i det övre högra hörnet.
  5.
  Ta bort den optiska enheten skruven från nedre högra hörnet av nedre vänstra facket och tryck in fästet skruven höll på plats för att rätten att skjuta den optiska enheten ur Gateway MX6426 anteckningsbok. Ta tag och ta bort den optiska enheten.
  6.
  Bred ut klipp på kortsidorna av minnesmodulen, längs längst till vänster kanten av Memory facket, vilket gör att modulen för att höja uppåt . Dra försiktigt minnet från datorn.
  7.
  Lossa de två skruvarna på vänster sida av hårddisken täcka i det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Skjut till vänster och skjut försiktigt ut det ur Gateway MX6426 anteckningsbok. Hårddisken är på undersidan av locket.
  8.
  Lossa skruven i övre mitten delen av nätverkskortet viken täcka, som ligger direkt ovanför hårddiskfacket, ta sedan bort luckan. Avlägsna skruven i det övre högra hörnet på nätverkskortet viken.
  9.
  Vänd laptop med rätt sida upp med baksidan av Gateway MX6426 anteckningsbok som är närmast dig, ta sedan bort skruven under varje gångjärn.
  10.
  Wedge en platt skruvmejsel under gångjärnen och bänd uppåt försiktigt för att lossa locket genom att rotera sedan den bärbara datorn 180 grader och öppna bildskärmen.
  11.
  in skruvmejsel under den högra sidan av tangentbordet lock, bakom sista raden av tangenter, bänd sedan upp luckan försiktigt. Ta av locket.
  12.
  Lyft den bakre delen av tangentbordet och ställa in den, nycklar ner, på musen styrplattan. Dra den svarta plastbiten, som ligger på kontakten där flatkabeln sträcker sig från tangentbordet ansluts till den bärbara datorn, mot dig, ta sedan bort flatkabeln från Gateway MX6426 bärbara datorn.
  13.

  Ta bort tangentbordet.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur du matar in hd till en dator

Relaterade artiklar


 • vad är den stora skillnaden mellan stationära och bärbara moderkort?
 • Lägga till en sandisk micro sd 1gb kort med en SD adapter och lägga hårdvara till min dator
 • hur man ansluter en fax till en PC
 • hur du partitionerar och formaterar en SATA-enhet med discwizard
 • Hur gör jag överklocka en Intel Core 2 Duo T7500-processor?
 • hur man kommer åt Toshiba Satellite A60 sp126 bios
 • den PowerMac G4 startar inte på skrivbordet
 • hur man ändrar till S1 viloläge i bios
 • Varför min HP skrivare använder så mycket bläck?
 • dator uppgradering tips