Dator > hur man byter CMOS-batteriet i en Dell Latitude c840

 • hur man byter CMOS-batteriet i en Dell Latitude c840


 • CMOS, eller reservera batteriet ger en jämn rännil av makten till en dator moderkort så att datorn faktiskt kan komma ihåg datum och tid. Om datum och tid på din Dell Latitude C840 ständigt återställs varje gång du slår på datorn, måste du byta ut CMOS-batteriet. För att få tillgång CMOS batteriet i din bärbara dator måste du delvis isär datorn, en svår uppgift om man inte är bekant med dator montering

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel
  Skruvmejsel.
  Ersättning CMOS-batteriet.


  1.
  Koppla loss kabeln från Dell Latitude C840.
  2.
  Vänd på laptop över och skjut batteriluckan release byta och ta bort batteriet. Ta bort de tre skruvarna på undersidan märkt "Circle K" och skruven märkt "Circle K /M. "
  3.
  Vänd den bärbara datorn över och öppna skärmen luckan. Sätt en skruvmejsel i den tomma nyckeln bredvid piltangenterna på tangentbordet och lyfta upp till fri tangentbordet.
  4.
  Lyft den högra sidan av tangentbordet, stående tangentbordet vertikalt. Leta tangentbordskabeln och koppla bort den från brädet under. Avlägsna tangentbordet.
  5.
  Stäng bildskärmslocket och sätt en skruvmejsel i den högra gångjärnet, bakom bildskärmslocket. Bänd gångjärnsskyddet att lossa den.
  6.
  Öppna skärmen locket och bänd gångjärnsskyddet nära "F8" knappen. Arbeta dig runt gångjärnsskyddet tills den är gratis. Lyft gångjärnsskyddet av.
  7.
  Leta kopparfärgade Flexkabel under gångjärnsskyddet, direkt över "F7"-knappen. Ta bort skruven lättnad säkra kabeln. Koppla ur kabeln.
  8.
  Stäng locket och ta bort de två skruvarna på varje sida av baksidan av laptop, under gångjärnsskyddet, med hjälp av en stjärnskruvmejsel.

  9.
  Skilj bildskärmslocket från basen på den bärbara datorn och lägg det åt sidan.
  10.
  Vänd den bärbara datorn upp och ned och ta bort de nio märkta skruvar "cirkel P. "
  11.
  Vänd på datorn och dra dra öglan, som ligger direkt över pekplattan, att koppla bort Palm-resten flex kabel från basen av datorn.
  12.
  Bänd höger och vänster sida av handledsstödet från datorn basen med hjälp av en skruvmejsel. Lyft handledsstödet upp för att ta bort den.
  13.
  Leta de fyra skruvarna metallhållaren på undersidan av handledsstödet. Ta bort skruvarna med en stjärnskruvmejsel och koppla sedan bort handledsstödet flex kabel från botten av handledsstödet. Den CMOS-batteriet ligger mellan handledsstödet och handledsstödet fästet.
  14.
  Koppla bort CMOS-batteriet och ersätta det med ett nytt batteri.
  15.
  ihop Dell C840, efter demontering i omvänd.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Felsökning en Dell blå mus tand resa

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in dubbla bildskärmar med dubbla kort crossfire video
 • hur hittar USB-portarna på en pizza låda dator
 • hur du importerar kontakter på en Dell Axim
 • hur man kan öka den maximala 128 GB i Windows 2000 Server
 • hur man spelar in TV-program med en bärbar dator med HDMI
 • Vad händer om jag glömt mitt Linksys lösenord?
 • lagringskapacitet flashminneskort
 • hur du tar bort en Sony Vaio täcka
 • hur man fyller HP Bläck cartages
 • Inaktivera ljud drivrutiner