Dator > hur du kopierar en skiva till en hårddisk

 • hur du kopierar en skiva till en hårddisk


 • CD (CD) erbjuder ett bekvämt sätt att installera program och överföra filer och program från en dator till en annan. De data som lagras på CD-skivor kommer inte att försämras över tiden och varje cd rymmer upp till 700 MB filer, mappar och program. När det gäller installationen CD-skivor för programvara, kommer mest programpaket köra en auto-install att kopior flesta filer från CD-skivan till datorns hårddisk. Men om du vill kopiera filer eller ett helt program till en dators hårddisk utan att installera några nya program ger Windows verktyg för att utföra denna uppgift.

  kopiera filer och mappar till hårddisk


  1
  . . Skapa en plats på din hårddisk för de filer du vill överföra. Klicka på "Start" och sedan markera och klicka på "datorn". Dubbelklicka på "C:" enheten (standardplatsen för hårddisken), dubbelklicka sedan på fram till en plats där du vill lagra filer från en CD. Klicka på "Ordna" och sedan markera och klicka på "Ny mapp". Skriv ett namn på den nya mappen i textrutan.
  2.
  Sätt in disketten eller CD i rätt enhet på datorn. Håll in F8 när du stänger CD-enhet för att förhindra automatisk köra program från att starta.
  3.
  Öppna innehållet på CD. Klicka på "Start" och sedan markera och klicka på "datorn". Dubbelklicka på "D:"-enhet (standardplatsen för CD-enheten)
  4
  Markera alla filer eller mappar som du vill kopiera genom att dra en ruta runt dem. . (klicka i ett öppet utrymme på CD-katalogen och sedan dra runt alla mappar).
  5.
  Kopiera de filer eller mappar genom att klicka på "File" och sedan klicka på "Kopiera". Alternativt kan du trycka på "Ctrl" och "C" knapparna samtidigt.
  6.
  Klistra filer eller mappar till destinationen mapp på din hårddisk. Högerklicka någonstans i mappen du skapade i steg 1 och sedan markera och klicka på "Klistra in". Observera att beroende på filens storlek och antal filer du vill kopiera, kan denna process ta lite tid.

  Flat Kopiera en skiva till hårddisken


  1.
  Skapa en plats på din hårddisk för de filer du vill överföra. Klicka på "Start" och sedan markera och klicka på "datorn". Dubbelklicka på "C:" enheten (standardplatsen för hårddisken). Klicka på "Ordna" och sedan markera och klicka på "Ny mapp". Namn den nya mappen "newLocation" (utan citattecken). Du kan döpa om den senare om du vill.
  2.
  Sätt in disketten eller CD i rätt enhet på datorn. Håll in F8 när du stänger CD-enhet för att förhindra automatisk köra program från att starta.
  3.
  Öppna Windows "Kommandotolken" genom att klicka på "Start" och sedan klicka på "Alla program" följt av "Tillbehör" och sedan markera och klicka på "Kommandotolken".
  .
  4
  Växla "Command Prompt" för CD-enheten genom att skriva "D:". . (utan citattecken) och sedan trycka på "Enter"
  5

  Flat kopiera CD till hårddisken plats du skapade i steg 1. Kopiera och klistra in följande kommando i "kommandotolken" utan citationstecken men med något mellanrum mellan bokstäver och symboler: "XCopy *. * C: \ newLocation \ /v /s /h ". Denna rad talar om Windows för att skapa en" platt kopia "av hela CD (företrädd av *. *) till den mapp du skapade i steg 1 De återstående symboler. tala om för Windows för att kopiera alla undermappar eller dolda filer.

  tips och varningar


 • Använd den platta kopiera metoden när man försöker kopiera ett program från en skiva utan att installera programmet .

Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:bläcktank återvinning

Relaterade artiklar


 • laptop moderkortet formfaktorer
 • hur man överklockar en Athlon cpu
 • dell D600 startar inte
 • hur man kopierar os till en ny hårddisk
 • hur man kan öka CPU-fläkt hastighet på en Toshiba Satellite
 • Spelregler för U-verse TV på en dator
 • hur man uppgraderar NC10 hårddisken
 • hur du formaterar en Compaq batteri
 • Definitionen av en monokrom laserskrivare
 • hur du uppgraderar PCI grafikkort för HP xw6200