Dator > SONY PCG-V505: hur man byter en mini-PCI trådlöst

 • SONY PCG-V505: hur man byter en mini-PCI trådlöst


 • Den PCG-V505 raden av Sony bärbara datorer kom med inbyggt trådlöst 802. 11b Mini-PCI-kort, men den trådlösa tekniken har utvecklats sedan dess. 802. 11n är snabbare, har bättre mottagning och säkrare uppkoppling. Formen på Mini-PCI-kort har inte förändrats, dock innebär att du kan ersätta den gamla trådlösa Mini-PCI-kort med en nyare, snabbare. Sony föredrar du tar din dator till deras servicecenter för underhåll och uppgradering, men du kan spara lite pengar genom att göra uppgraderingen själv.

  Du behöver:
  liten Phillips skruvmejsel
  . Anti-statisk handleden bandet.


  1.
  Öppna Kontrollpanelen från Start-menyn. Klicka på "Maskinvara och ljud" och sedan "Enhetshanteraren".
  2.
  Öppna avsnittet Nätverkskort, högerklicka på din nuvarande trådlösa kort och välj "Avinstallera". Bekräfta att du vill avinstallera det aktuella kortet när du blir tillfrågad.
  3.
  Stäng av datorn, ta ur batteriet och koppla bort AC-drift. Vänta en timme för den bärbara datorn att kyla ner om den har varit i bruk.
  4.
  Vänd den bärbara datorn och ta bort skruven vid batterifacket, i centrum av höljet. Vrid den bärbara datorn tillbaka.
  5.
  Placera dina fingrar bakom den översta raden av tangenter och lyft tangentbordet. Det bör rotera över pekplattan och låg platt där.
  6.
  Ta på antistatiska handled band eller Rör vid ett metallföremål exempelvis en lampa eller kontakten på baksidan av den bärbara datorn att ladda ur eventuell statisk elektricitet innan du hanterar något av de känsliga interna hårdvaran.
  7.
  Koppla loss antennen kablar som är anslutna till antennen nubs på den trådlösa Mini-PCI-kort för närvarande installerat.
  8.
  bort de två skruvarna Mini-PCI trådlöst kort på plats. Ena kanten av kortet bör öka något när du tar bort den sista skruven.
  9.
  Dra installerat kortet försiktigt från utbyggnadsfacket.
  Tio.

  Justera kanten av nya trådlösa Mini-PCI-kort med plats i utbyggnadsfacket. Försiktigt, men bestämt, skjut in kortet i kortplatsen.
  11.
  Tryck ner den andra änden av kortet försiktigt ner i utbyggnadsfacket och fäst den där med skruvarna avlägsnas från det andra kortet.
  12.

  Anslut antennen kablarna till antennen nubs på den nya trådlösa Mini-PCI-kort.
  13.
  Vik tillbaka tangentbordet på plats och ersätter skruven i botten av bärbar dator. Sätt i batteriet. Din nya trådlösa Mini-PCI-kort är nu installerad i utbyggnadsfacket.
  14.
  Sätt på din bärbara dator och logga in på Windows. Windows bör automatiskt identifiera och installera det nya trådlösa kortet.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur du uppgraderar grafikkortet på en bärbar dator med ett integrerat kort

Relaterade artiklar


 • hur man byter tangentbord på en asus laptop
 • hur du aktiverar fil & skrivardelning
 • hur man återställer sidantal på en HP LaserJet 8150
 • hur man demonterar en HP 2200
 • hur du säkerhetskopierar en Seagate hårddisk
 • hur du skriver ut konfigurationsmenyn på en HP LaserJet 4
 • verktyg för dokumentskanning
 • språkalternativ för visning i en HP M3027x multifunktionsskrivare
 • hur man gör en blackout projektionsduk
 • tutorial för KVM-switchar