Dator > Hur byter jag en Dell XPS 710 moderkort för en 720 moderkort?

 • Hur byter jag en Dell XPS 710 moderkort för en 720 moderkort?


 • Både Dell XPS 710 och XPS 720 stationär datormodeller är hög effekt spelautomater som kom lager med hög kapacitet hårddiskar, Intels Core 2 processorer och kraftfull grafik teknologi. Från utsidan ser båda ungefär samma, och de är inte långt ifrån varandra i modellnummer. Men håller XPS 720 modellen mer makt och uppgraderingsmöjligheter under huven. XPS 720 tillåter upp till 8 gigabyte (GB) minne installerat och rymmer Core 2 Extreme-och Quad-processorer. För att få denna makt utan att byta hela datorn, byt ut XPS 710 moderkort för en XPS 720's.

  Du behöver:.
  Liten Philips skruvmejsel

  bort minnet, kort och processor


  1
  Dra upp. klipp på datorns fallet lock och ta bort locket. Lägg ner datorn på sin sida. Koppla kablarna från moderkortet och skjuta dem åt så att. Leta reda på fyra minne vikar som är igenkännliga som omväxlande svarta och vita 5-i långa kontakter på moderkortet. Om en minnesmodul är installerad i en vik, tryck klippen på båda sidor av modulen utåt och dra minne ut. Ta bort alla minnesmoduler och lägg dem åt sidan.
  2.
  Ta bort eventuella PCI-kort installerat i datorn. Dessa kort ger vanligtvis videoportar som sticker ut på baksidan av datorn. På XPS 710 är ett PCI-kort hålls på plats med ett klipp på toppen av kortets metallplattan. Om det är ett PCI-kort installerat, tryck ner den övre delen av fästet och vrida klippet uppåt för att frigöra kortet. Ett annat klipp på kortets andra änden håller den på plats, tryck här klippet tillbaka och dra ut kortet ur hållaren. Ställ korten åt sidan.
  3.
  Lossa de två skruvarna på den stora fläkten och täcka enhet placerad mot mitten av moderkortet. Tryck på denna enhet bakåt för att avslöja processorn. Tryck ner spaken och dra utåt från klippet. Vänd processorn bakstycket för att komma åt processorn och ta ut den ur datorn.

  Byt moderkort


  1.
  Ta bort alla skruvarna som håller moderkortet ner . Sätt dessa skruvar på ett säkert ställe i närheten för senare användning. Dubbelkolla att inga kablar fortfarande är anslutna till moderkortet och att inga skruvar håller ner den. Dra moderkortet upp och ut i ärendet. Förvara moderkortet i en antistatisk påse.
  2.
  Ta ut det nya moderkortet och vänd så att PCI uttag ansiktet hålen i baksidan av chassit. Placera moderkortet insidan av fallet och radar upp skruvhålen med fallet skruvhål. Använd gamla moderkortets skruvar för att fästa den nya moderkortet Ino fallet.
  3.
  Fäst alla kablar du tog bort från det gamla moderkortet. Dessa kablar går i samma ställen som de gjorde förut, eftersom den nya moderkort använder en identisk layout. Så här installerar ett PCI-kort bort från den gamla moderkort, skjut in samma typ av uttag används den före och tryck klippet ner över toppen av metall fästet. Installera en minnesmodul genom att skjuta klipp ute på ett minne vik och trycka minnesmodulen ner i viken. Tryck klipp tillbaka till minnesmodulen. Skjut kylaggregatet bakåt och installerar processorn. Rock kylaggregatet tillbaka över processorn och dra åt de två skruvarna.

  Tips och varningar


 • Använd en antistatisk armband när man arbetar på en öppnad dator. Detta skyddar känsliga kretskort från mottagande statiska skador.

Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Vad är skillnaden i hastighet i Quad Core & enda core processorer?

Relaterade artiklar


 • felsökning av en LaserJet 1012 i Vista
 • oläsbar hårddisk återhämtning
 • Hur man överför från en DVR till en extern hårddisk
 • hur reparera en Toshiba skärm
 • hur du aktiverar Caps Lock-tangenten
 • hur man kan återställa en Dell Latitude laptop
 • hur man byter en stationär fläkt strömförsörjning
 • hur du ändrar kapaciteten hos en hårddisk
 • hur du uppgraderar endast 1 hårddisk i min 4-bay
 • språkalternativ för visning i en HP M3027x multifunktionsskrivare