Dator > Felsökning min HP OmniBook 6000 batteri

 • Felsökning min HP OmniBook 6000 batteri


 • OmniBook 6000 är en bärbar dator tillverkad av Hewlett Packard, även känd som HP. Den bärbara datorn drivs via en nätadapter eller litium-jon batteri. Om det visar sig att batteriet inte är korrekt fungerar, felsökning kan hjälpa dig avgöra om batteriet behöver bytas. Litium-jon batterier till bärbara datorer har en förväntad livslängd på ett till två år innan effektivitet minskar och de kan förlora förmågan att ladda eller driva den bärbara datorn för tillräcklig tid
  1.
  Tryck på "Power"-knappen för att stänga av HP OmniBook 6000. Koppla ur alla nätsladdar och sladdar som ansluter andra enheter till den bärbara datorn.
  2.
  Skjut viktigaste batterispärren, som sitter på datorns undersida, så långt det kommer att gå till den vänster.
  3.
  Skjut litiumjonbatteri från batteriet bostaden medan du håller den huvudsakliga batterispärren på plats. Släpp spärren när batteriet är borttaget.
  4.
  Anslut uttaget nätadaptern till uttaget på baksidan av den bärbara datorn. Anslut den andra änden av adaptern sladden till ett eluttag.
  5.
  Tryck på "Power" knappen för att sätta den bärbara datorn på. Om den bärbara datorn inte slås på, bör adaptern sladden bytas. Adaptern sladden används för att ladda batteriet och om sladden inte fungerar, kommer batteriet laddas inte. Om datorn fortfarande startar inte på med en ny AC adapter sladden, kan adaptern utlopp behöver bytas eller kan det finnas inre skador. Ta din bärbara dator till en auktoriserad Hewlett Packard reparatör för ytterligare felsökning och reparation.
  6.
  Ta bort sladden nätadaptern. Sätt tillbaka batteriet i batterifacket bostadshuset. Batteriets kontakter ska vara vänd nedåt och mot baksidan av batteriet bostadshuset.
  7.
  Stäng av datorn. Anslut nätkabeln i tillbaka till den bärbara datorn. Låt batteriet ladda i upp till fyra timmar. Under denna tid, försök att avstå från att använda den bärbara datorn. Använda den bärbara datorn medan batteriet laddas kan bromsa processen.
  8.
  Ta bort sladden nätadaptern. Slå på den bärbara datorn. Om den bärbara datorn befogenheter är batteriet fungerar. Om den bärbara datorn inte startar, bör batteriet bytas ut. Använd din bärbara dator tills batteriet dör. Om batteriet varar i en timme eller längre om batteriet är tillräckligt fungerar. Om batteriet startar inte den bärbara datorn i minst en timme, är verkningsgraden minskar på grund av användning och ålder och batteriet bör bytas ut.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Felsökning av en extern hårddisk som saknas

Relaterade artiklar


 • hur man väljer en bra bärbar dator
 • hur du ställer in en SQL Server 2008
 • kompatibla linux trådlösa nätverkskort
 • Hur man överför programfiler till en ny hårddisk
 • hur du ändrar processor på en Dell Inspiron
 • hur man tar bort hårddisken på en Mac
 • PC mus jämförelse
 • hur du ansluter ti 84 plus till en dator utan en TI-kontakt
 • hur man fixar den trådlösa anslutningen för en bärbar dator
 • hur man köper mobilt bredband kort