Dator > Felsökning av en Kodak esp3

 • Felsökning av en Kodak esp3


 • Kodak ESP 3-skrivare är väl respekterad av konsumenter för dess förmåga att skriva ut färgfoton och svart-vit text snabbt, på ett kostnadseffektivt pris. Ny skrivare kommer med en garanti för reparation. Men när har tekniska problem med ESP 3, felsökning problemet är ett bra sätt att avgöra om problemet är enkelt eller något som behöver repareras av tillverkaren

  Du behöver:. .
  Paper
  <. /h4>

  långsam utskrift


  1
  Kontrollera placeringen av skrivaren, det bör inte vara i direkt solljus eller i miljö med hög värme som är högre än 95 grader Fahrenheit .
  2.
  Stäng alla onödiga program på datorn som körs.
  3.
  Kontrollera att datorn uppfyller de lägsta systemkraven för Kodak ESP 3. Minimikraven för en Windows-PC är 512 megabyte minne, 200 megabyte ledigt utrymme och en hastighet av minst 1,2 GHz. Minimikraven för Macintosh processorer är 512 megabyte minne, 200 megabyte ledigt utrymme på hårddisken och en hastighet på minst 800 megahertz.

  Dålig utskriftskvalitet


  1.
  Ladda skrivaren med brevformatet.
  2.
  Tryck och håll "Scan" och "Avbryt"-knapparna samtidigt tills lamporna på "Power" knappen börjar blinka. Skrivaren kommer att börja kalibrera sig själv och skriva ut en testsida med ett mönster av färgade block.
  3.
  Titta på utskrift av test blad för att se om någon av de färgade block är svaga eller saknas.
  4.
  Ladda skrivaren med mer papper och rengöra skrivhuvudet genom att trycka på "Kopiera" och "Avbryt"-knapparna samtidigt. Skrivaren skriver ut ett annat test ark.
  5.
  Jämför testet lakan att bestämma, genom att titta på färgen på blocken, om den andra har ett bättre utskriftskvalitet än den första . .
  6
  Rengör skrivhuvudet och jämföra den nya utskriften till de gamla på samma sätt som förut, fortsätta med detta tills det finns ingen förbättring i kvaliteten på den nya utskriften och skuggan av färgade block börjar skriva ut samma.
  7.
  Kontakta Kodaks tekniska support om byte av skrivhuvudet om kvaliteten på utskrifterna inte förbättras.

  går inte att skriva ut bilder


  1.
  Gå tillbaka till källan --- kameran eller sparade filen --- den valda bilden och granska den för att göra Kontrollera att filen inte är skadad och att det inte finns några inskränkningar för den fil som administratören att hålla den från att skriva
  2
  Kontrollera för att se vilket format bilden är sparad. . -- bilden ska sparas i JPEG-format. Kodak ESP 3 kan endast skriva ut bilder som är i JPEG-format.
  3.
  Gå in i menyn i programmet för att se om bilden kan konverteras till JPEG-format om det inte redan en JPEG. Gör detta genom att gå till "File" i menyn och välja "Spara som" och sedan gå till listrutan bredvid filtyp och välj "JPEG". Om programmet inte tillåter dig att ändra filen till en JPEG, Kodak ESP 3 inte kunna skriva ut bilden.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man uppgraderar minnet på en IBM Thinkpad T30

Relaterade artiklar


 • Hur man laddar ner programvara för en HP C7180
 • hur man tillämpar ny beläggning till en bärbar skärm
 • hur till vända en USB-port 1,0 till en USB-port 2,0
 • iMac 24 Bildskärmspecifikationerna
 • hur man bädda in ett skype webbkamera i en PowerPoint-presentation
 • hur man bränner en ISO-fil till en CD i Vista
 • hur du ställer in en dator för 5.1-surroundljud med Windows Vista
 • hur reparera en lcd bakgrundsbelysning
 • hur man konfigurerar en Dell-server att starta från USB
 • hur man byter en Toshiba LCD skärm för A105