Dator > Felsökning av en HP LaserJet 4250

 • Felsökning av en HP LaserJet 4250


 • Med HP LaserJet 4250 producerar svartvita utskrifter med hjälp av pulveriserad toner. Skrivaren gäller avsevärd värme och tryck på varje sida, vilket gör att tonerns på papperet innan den matas ut ur skrivaren. Problem med skrivarens programvara eller maskinvara kan orsaka en mängd olika symptom. Om du märker något fel med hur skrivaren fungerar, felsöka situationen att hitta en lösning. Om du inte kan lösa problemet själv, har skrivaren underhållas av en utbildad tekniker

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel.
  Mini platt skruvmejsel.
  ESD vristband.
  Cup.

  Random prickar på Utskrifter


  1.
  Skriv ut flera sidor till och se om problemet kvarstår. Om det slumpmässiga punkter blekna eller försvinna från efterföljande utskrifter, upphöra felsökning.
  2.
  Tryck på "Power"-knappen på sidan av skrivaren för att stänga av det. Dra ur nätsladden för att skydda mot att råka sätta på skrivaren.
  3.
  Flip öppna skrivarens övre lucka och dra ut tonerkassetten. Kontrollera det för skador som gör att tonerpulver ur patronen. Om du ser något läcker toner, byta kassetten med en ny. Ställ patron på ett plant underlag, om det passerar inspektion, och skydda den mot ljuset genom att placera ett pappersark över den.
  4.
  Tryck på den gröna plast spaken och rengör pappersmatning rullar med en torr mikrofiberduk. Sänk spaken och installera tonerkassetten.
  5.
  Anslut nätsladden igen och tryck på "Power"-knappen för att sätta på skrivaren. Tryck på knappen "Meny" och välj "Konfigurera enhet" Print Quality "och" Process Rengöringssida. "Vänta tills skrivaren för att producera en rengöring sida.

  Kronisk pappersstopp


  1 .
  Öppna alla skrivarens kåpor och dörrar och ta bort tonerkassetten. Rotera varje rulle med händerna och ta bort de små bitar av papper som du hittar fastnat inuti skrivaren.
  2.
  Ta bort allt papper från inmatningsfacken och se till att inga papper är skadad. bort allt papper som inte är i samma storlek som de övriga och radar upp alla de pappersark.
  3.
  Placera papperet i inmatningsfacken och skjut pappersledarna så att de vidrör kanterna på papperet utan att böja papperet. Ta bort eventuella pappersark som sitter ovan höjden linje på insidan av inmatningsfacken.
  4.
  Ta bort pappersbunten från inmatningsfacken och vänd på den och sväng den 180 grader. Sätt i papperet i inmatningsfacken med den nya inriktningen.
  5.
  Byt ut papper med papper klassade för användning i en laserskrivare.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man uppgraderar till en större hårddisk

Relaterade artiklar


 • varför kommer inte datorn känner igen tomma DVD-skivor
 • Hur uppgraderar jag en Compaq 2510 cpu?
 • hur du aktiverar PC-kortplatser
 • hur man återställer administratörslösenord på en thinkpad ibm
 • begreppet virtuellt minne i datorarkitektur
 • hur man byter CMOS-batteriet i en Dell Latitude c840
 • hur man tillämpar ny beläggning till en bärbar skärm
 • IBM Thinkpad laptop reparation instruktioner
 • HP Pavilion a6707c specifikationer
 • min Dell Inspiron 9300 startar inte upp