Dator > specifikationer för en XPS 400

 • specifikationer för en XPS 400


 • Dell XPS 400 stationär dator är en high-end multimediadator för hemmet konsumenterna, som ståtar med 3,2 gigahertz (GHz) dual-core processorkraft, 7. 1-surroundljud och en valfri TV-kort. Släpptes 2005, ingår denna modell Windows XP i antingen hemma eller Media Center upplagor. Trots sin ålder kan XPS 400 hantera Windows 7.

  Processor

  XPS 400 körs på en Intel Pentium D processor med dubbla kärnor. Den högsta prestanda modell tillgänglig på den här datorn är 840, med en klockfrekvens på 3. 2 GHz, en nivå 2-cache på 2 megabyte (MB) och en front-side bus hastighet av 800 megahertz (MHz). Detta är en 64-bitars processor kan hantera mer än 3 gigabyte (GB) RAM-minne (RAM) och alla 64-bitars operativsystem.

  Memory

  Basen mängden RAM-minne medföljer XPS 400 är 512 MB Dubbelklicka Data Rate 2 (DDR2), som går i 533 MHz. Detta kommer i två 256 MB-moduler, vilket gör att RAM för att köra i dual-channel mode. Datorn kan uppgraderas upp till 4 GB 667 MHz DDR2 RAM. Det finns fyra RAM-minnesplatser på moderkortet. För att installera Windows 7 på den här datorn, minst 1 GB RAM-minne behövs.

  Graphics

  Som en multimediadator erbjöd XPS 400 fyra olika alternativ för grafikkort. En köpare kan få upp till GeForce 7800 GTX-kort på PCI Express x16-kortplats, vilket ger 256 MB grafikminne, en Digital Video Interface (DVI) och en Video Graphics Array (VGA) och en TV-out porten. Andra alternativ omfattade 256 MB GeForce 6800, ett ATI Radeon X600 Hypermemory SE på 256 MB eller basen modellens 128 MB ATI Radeon X300 Hypermemory SE. Förutom dedikerat grafikkort alternativ, kunde köparna få denna dator med en dubbel installerat TV-tuner. TV-tuner kom med en fjärrkontroll.

  Drives

  Köpare kan få upp till 1 terabyte (TB) lagringsutrymme om XPS 400, med två 500 GB installerade hårddiskar. Denna modell stöder även RAID 0 och RAID 1 för ett extra lager av tillförlitlighet. De två 5,25 i enhetsfack kunde komma förinstallerat med minst en optisk enhet, alternativ för optiska enheter medföljande CD-läsare och författare (CD-RW), en kombo CD-läsare och skrivare med DVD behandlingen resurser (CD-RW/DVD) , en DVD skrivskyddad enhet (DVD-ROM) eller en enhet som klarar allt med dubbla lager kapacitet (dvd + /-RW). Denna dator kan också komma med en valfri 1. 44 MB diskettenhet för kompatibilitet med äldre program.

  Portar

  Grafik hamnar åtminstone en VGA och en DVI-port och upp till VGA, DVI, TV-ut och dubbla TV tuner hamnar. Vissa system levererades med en valfri tretton-i-1 kortläsare. Det finns sju Universal Serial Bus (USB) 2. 0-portar, fem i ryggen och två i fronten. Vissa XPS 400 datorer levererades med PS /2 portar för en icke-USB-tangentbord och mus och en seriell port för kompatibilitet med äldre enheter. Det finns fem audio-uttag för 7. 1-kanaligt ljud, som ligger på baksidan. En hörlurar och en mikrofon är placerade i fronten.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man digitalisera gamla svartvita foton

Relaterade artiklar


 • SATA-hårddisk laptop svårigheter
 • felsökning: HP LaserJet 1020 kommer inte att skriva ut kuvert
 • Hur du kopierar en iso-avbild att blinka
 • hur man demonterar en bakgrundsbelysningen i en Toshiba Satellite M55
 • hur man rengör skrivhuvudet på en HP d1341
 • hur man tar betalt en Apple laptop
 • hur man ger ut en CPU fläkt
 • hur man kan återställa en HP 9700 med ett fel
 • Hur man överför intern hårddisk data
 • hur du ändrar kapaciteten hos en hårddisk