Dator > min Linksys anslutningen är långsam

 • min Linksys anslutningen är långsam


 • En långsam anslutning till Internet kan vara frustrerande. Tid är värdefull och de flesta människor inte vill vänta längre än nödvändigt för webbsidor att ladda. Lyckligtvis kan du göra saker för att påskynda en långsam Linksys router. En Linksys router är en bro slags låta flera datorer dela på samma Internetanslutning. Med lite felsökning kan du bestämma om du behöver byta ut eller helt enkelt justera Linksys-router
  1.
  Stäng av alla datorer anslutna till routern, både trådbundna och trådlösa. När du har stängt av alla datorer, koppla ur Linksys-router. Tryck på reset-knappen på baksidan av modemet. De flesta modem har ett batteri i händelse av ett strömavbrott så enkelt att koppla ur modemet fungerar inte.
  2.
  Låt modemet till starta om helt och sedan koppla in routern. Återställning av alla tre enheter kan ofta återställa alla frågor och bör vara ett första steg av åtgärder med någon anslutningsproblem. När routern har startats om, starta en dator och kontrollera om hastigheten har förbättrats. Om det har, kan du sluta här.
  3.
  Öppna webbläsaren Internet Explorer och skriv in 192. 168. 1. 1. Detta tar dig till en inställningsskärm för Linksys routrar. Lämna fältet Användarnamn tomt och skriv "admin" som lösenord. Klicka på "Enter" för att gå vidare till nästa steg.
  4.
  Titta till toppen av skärmen för "Setup" och välj detta alternativ. Ange användarnamn och lösenord din Internetleverantör har gett dig. Om du inte har en, ring din internetleverantör och be om ditt användarnamn och lösenord. Förklara du justerar din Linksys router, om det finns någon oro över vilken information som behövs. Ange denna information och klicka på "Status Bar" och sedan "Anslut inte stänga denna sida. Du kommer att behöva den igen i steg 6
  5
  Uppdatera firmware för din Linksys. . router genom att besöka Linksys. com. Ange i modellnumret på din Linksys-router. Denna modell nummer kommer att vara på en etikett på undersidan av routern. Välj "Downloads" och välj sedan nedladdningar erbjuds för din version av routern. Ladda ner firmware kopplingspunkt för din router.
  6.
  Gå tillbaka till den webbplats som anges i steg 3 och 4. Leta efter "AP Mode"-fliken under "Inställningar". Hitta AP Client-läge och kontrollera en MAC-adress finns med. Om inte, välj alternativet för att skapa MAC-adressen.
  7.
  Klicka på "Administration" fliken. Leta efter "Upgrade Firmware" och klicka på den här. Bläddra efter den hämtade firmware och välj och uppgradera. Bekräfta uppgraderingen.
  8.
  Starta om modemet, datorer och router, att följa stegen i steg 1 och 2.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man kan påskynda en hårddisk överföring

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar NC10 hårddisken
 • hur man fixar en unformattable hårddisk
 • hur man fyller toner på ett LaserJet 5L
 • hur man återställer en Sony DRX-710ul
 • hur till återvinna en Asus Eee PC hårddisken med en annan dator
 • hur till vända en USB-port 1,0 till en USB-port 2,0
 • hur man tråd en DB9-kabel nollmodem
 • hur man uppgraderar en 370 cpu
 • hur man byter skärmen på en bezel IBM T41
 • hur isär Compaq Presario C500