Dator > hur reparera en HP Officejet 7210

 • hur reparera en HP Officejet 7210


 • HP Officejet 7210 skrivare ger användare möjlighet att producera vanliga dokument samt fotoutskrifter. Dessutom agerar skrivaren som en kopieringsmaskin, fax och flatbäddsskanner, hjälper användare som har snäva arbetsområden spara på utrymme. Eftersom Officejet 7210 har flera viktiga funktioner, måste du vara utrustade för att reparera enkla problem när de uppstår. HP har gett vägledning om hur du kan lösa vissa frågor själv innan han sökte hjälp av en servicetekniker

  Du behöver:.
  Phillips-skruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.
  Brusfritt plastpåsar.
  Antistatiskt.
  Termiskt fett.

  "Carriage Jam" fel


  1.
  Stäng av skrivaren, vänta i 15 sekunder eller mer, och starta skrivaren igen på. Vänta och se om felmeddelandet dyker upp på kontrollpanelen igen.
  2.
  Dra ut alla lösa papper från skrivaren och sedan stänga av skrivaren. Tryck båda knapparna på enhet för dubbelsidig kopiering (kvarstad på baksidan av skrivaren som möjliggör utskrift på båda sidor av en sida) och dra ut den ur skrivaren.
  3.
  Dra ut alla papper fastnat inuti skrivaren, liksom inuti enhet för dubbelsidig kopiering. Knäpp enhet för dubbelsidig kopiering tillbaka på skrivaren, öppna sedan den övre luckan.
  4.
  Dra ut alla fastnat papper, och se till att du kan flytta kassetten vagnen hela vägen från vänster till höger sida av skrivaren. Ta ur båda patronerna och installera om dem så att de snäpper ner på plats, stäng sedan locket.
  5.
  Dra ur skrivarens nätsladd från några överspänningsskydd eller andra enheter makt. Koppla in sladden i ett eluttag.
  6.
  Återställ skrivaren om du fortfarande se felet. Stäng av skrivaren och ta bort nätsladden från skrivaren och vägguttaget. Vänta 15 sekunder och anslut sedan nätkabeln igen i uttaget och skrivaren.

  Skrivare startar inte


  1.
  Dra ut nätsladden ur eluttag du använder. Anslut en annan apparat i samma uttag för att se om uttaget fungerar.
  2.
  Kontrollera att spänningen betyg tryckt på sladden s adapter matchar det skrivs bredvid kontakten på baksidan av skrivaren. Kontrollera också formen och storleken på nätkabelns kontakt mot stiften i skrivarens elkontakten område.
  3.
  Återställ nätsladden s adaptern genom att ta ut nätsladden från skrivaren och vägguttaget. Ta bort nätsladden från adaptern rutan och vänta i minst 15 sekunder.
  4.
  Anslut nätsladden i adaptern rutan anslut sedan sladden i vägguttaget och skrivaren . Kallelse om LED-lampan på adaptern lyser, och om inte, byt ut sladden och adaptern.
  5.
  Tryck på skrivarens "Power"-knappen snabbt så att den startar och startar om. Om skrivaren fortfarande inte startar, ta den till en serviceverkstad.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man byter ett tangentbord Acer notebook

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter ett EVGA 9400GT till en HDTV
 • Min HP J4580 är långsam att skriva ut
 • hur du säkerhetskopierar en dator med ScanDisk
 • IBM T42 hd specifikationer
 • hur man gör videosamtal över nätet
 • hur man skriver en startbar cd Knoppix
 • vista kompatibel extern backup-enheter
 • hur du aktiverar USB-porten på baksidan av en latitud CPX
 • Felsökning Compaq stationära datorer
 • Toshiba A100 specifikationer