Dator > hur man bevarar skrivare bläck

 • hur man bevarar skrivare bläck


 • Skrivare bläck är dyrt, så det är viktigt att försöka bevara den när det är möjligt. De flesta av oss använder omedvetet mer bläck än vi behöver för att varje gång vi skriver ut dokument eller information från webbplatser. Wasted bläck är bortkastade pengar, men de flesta människor inte inser att det finns många enkla sätt att spara på bläck. Om du följer dessa steg, kan du hamna spara en hel del i både pengar och bläck i det långa loppet
  1.
  Skriv endast de delar av webbplatsen som du faktiskt behöver. Om du bara vill små bitar av information från flera webbplatser, försök att kopiera bara de segment du behöver och sedan klistra in dem i ett Microsoft Word-dokument. För att göra detta, bara markera den sektion på webbplatsen du behöver, och sedan högerklicka och klicka på "Kopiera".  Öppna ett Microsoft Word-dokument och sedan till höger klicka på dokumentet. Välj "Klistra in". En liten Urklipp visas under den inklistrade texten, som ger dig "Inklistringsalternativ. "Klicka på nedåtpilen och välj sedan" Matcha målformatering "eller" Behåll endast text "som webbsidor har ofta udda format som du inte behöver hålla.  Fortsätt att kopiera och klistra delar av information från olika webbplatser på detta Word-dokument och sedan skriva ut dokumentet när du är klar. Om du använder den här metoden kommer du inte att skriva ut helt eller flera sidor från flera webbplatser när du bara behöver en liten del från var och en.
  2.
  Använd en webbplats "Skriv ut" knappen istället för datorns eller verktygsfältet s utskriftsalternativet. Webbplatsens "Skriv ut" knappen oftast kommer att ta fram en "Skriv ut version av en sida-ett som är vanligtvis fri från extra koder och främmande innehåll som annonser. En "Print version av en sida kommer att använda mycket mindre bläck än att skriva ut det med hjälp av print-knappen på verktygsfältet och fånga den fullständiga versionen av en webbplats.
  3.
  Skriv endast sidor av ett dokument som du faktiskt behöver. Om du vet att du inte behöver varje sida i ett flersidigt dokument, kommando skrivaren via "Page Range"-funktionen i skrivarens dialogruta vilka sidor du vill skriva ut.  Till exempel när du klickar på "Skriv ut" i Microsoft Word, kommer en dialogruta dyker upp. Två av alternativen under "sidintervall" är "aktuell sida" eller "Sidor". Om du använder "Sidor" kommer du att placeras i ett sidintervall som 3-5 för att skriva ut sidor tre till fem. Om du väljer "Aktuell sida," endast den sida du tittar på skrivs ut.
  4.
  Använd "Förhandsgranska" för att hitta fel före utskrift. Istället för att skriva ut ett dokument för att se hur det kommer se ut, använda "Förhandsgranska" funktion för att visa ett dokument utan att slösa med bläck.
  5.
  Ställ din skrivare alternativ. Om du använder XP-plattformen, klicka på "Start" och sedan gå till "Inställningar" och sedan "Skrivare och fax. " Högerklicka på skrivaren du använder valde "Utskriftsinställningar" och sedan "Papper /kvalitet. " Varje skrivare har en annan uppsättning av alternativ, men leta efter ett urval som kommer att säga ekono-läge, drag eller låg kvalitet. Vissa skrivare kommer även ha möjlighet att skriva ut text endast vs utskrift onödig grafik.  på Vista-plattformen, klicka på "Start", "Kontrollpanelen" och sedan "Maskinvara och ljud" och sedan på "Skrivare. "Högerklicka på den skrivare som du använder och välj" Utskriftsinställningar. "De flesta skrivare kommer att ha ett alternativ kallat" Papper /kvalitet "där du kan välja din utskriftskvalitet. Använda lägsta utskriftskvaliteten är det vanligtvis fint för dagligt bruk.
  6.
  Välj noga när du skriver ut bilder eller objekt som kommer att använda mycket bläck. Det är oftast billigare att skriva ut en massa bilder på en digital bildbehandling återförsäljare än det är att skriva ut dem på din skrivare för hemmabruk.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:HP batteri för bärbar dator frågor

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar WiFi för en laptop
 • Vad behöver jag installera en sata hårddisk?
 • Felsökning av en PC-tangentbord
 • hur man återuppliva bärbara hårddisk utan att förlora data
 • hur man återställer en Sony DRX-710ul
 • hur du infogar en minneskrets i Dell XPS Gen 5
 • Hur du tar isär din övre locket på din bärbara dator
 • fördelarna med input & utenheter
 • hur ändrar skärmen lampa på en Toshiba Satellite A10
 • hur du visar HD på en pc