Dator > hur kort synkronisera video

 • hur kort synkronisera video


 • Teknik kan du ansluta och synkronisera två grafikkort i datorn för de mest intensiva grafikprocessorn ansökningar. Denna teknik, kallad SLI med Nvidia och CrossFireX av ATI, kan du ansluta och synkronisera två identiska kort, förutsatt att din dator har ett moderkort och nätaggregat som kan stödja en dubbel setup grafikkort. Ansluta och synkronisering grafikkort är en relativt enkel process om du är bekant med de interna komponenterna i ett datorsystem, men det kan vara ganska komplicerade om du inte är.

  Du behöver:
  moderkort med två PCI Express-kortplatser
  . Stjärnskruvmejsel.
  Två identiska grafikkort stödjer SLI eller CrossFire.
  SLI eller CrossFire brygga.


  1.
  Koppla loss alla kablar på baksidan av din dator torn och flytta tornet till en raderas arbetsyta. Lägg den på dess högra sida. Öppna fallet genom att skruva loss stiften på baksidan till vänster och skjuta fall luckan.
  2.
  Lokalisera PCI Express (PCI-E) grafikkort kontakter på nedre vänstra hörnet av moderkortet, ovanför PCI-kortplatser. Ditt moderkort måste ha två PCI Express-kontakter grafikkort för att kort synkronisera video.
  3.
  Ta bort skruvarna som metallhöljet kortplatsen täcker bakom PCI-E-kortplatser. Ta bort metallhöljet slot täcker och kasta dem.
  4.
  Montera första grafikkortet genom att rada upp kontakterna på kortet med den översta PCI-E kortplatsen. Rada upp metallen fliken på baksidan av kortet så att kabeln uttaget på baksidan av kortet passar genom den bakre öppningen. Tryck försiktigt ned och jämnt på kortet tills det glider på plats.
  5.
  Installera den andra grafikkort i facket under det första kortet, enligt samma förfarande.
  6.
  Anslut korten genom monterar SLI eller CrossFire brygga till portarna på utsidan av kortet. Bron ser ut som ett litet chip med en anslutning i varje ände och fäster den yttre kanten av grafikkort. Bron förbinder de två korten så att de kan kommunicera.
  7.
  Anslut en gratis sex stift strömförsörjning till strömförsörjningen port på varje grafikkort.
  8.
  tillbaka sidoluckan på datorn och anslut systemet. Slå på datorn och sätt in den medföljande drivrutinen skivan som följde med din grafikkort. Alternativt kan du ladda ner de nödvändiga drivrutinerna från tillverkarens webbplats. Installera drivrutinerna.
  9.
  Öppna medföljande förarkontroll programvara. Observera att detta installeras tillsammans med föraren paketet och heter nForce för Nvidia grafikkort och Catalyst Control Center för ATI grafikkort. Leta reda på dubbla grafikkort alternativ. Aktivera dubbla inställningen grafikkort och låta din skärm att anpassa sig.

  Tips och varningar


 • Du kan behöva flytta en bygel på moderkortet för att aktivera den dubbla video kort inställningar. Referens moderkortet manual för att ta reda på om detta är nödvändigt.

Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man kan återställa en säkerhetskopia FTM fil

Relaterade artiklar


 • interna hårddisken information
 • hur man ansluter en stationär hd till en bärbar dator
 • Hur man monterar en usb cd-enhet
 • hur man gör en långväga USB-kabel
 • hur du ansluter en KVM-switch
 • hur reparera en tjänst Printer Spooler
 • hur man gör en startbar CD-skiva för en BIOS-uppdatering
 • hur man kopiera DVD-skivor som är stor i storlek på en Mac
 • hur troubleshot Brother MFC skrivare
 • Canon PG 40 tips