Dator > hur du importerar kontakter på en Dell Axim

 • hur du importerar kontakter på en Dell Axim


 • Dell Axim är en lätt handdator som har en 3,8 tum, fullfärg 640 x 480 skärmupplösning och mer processorkraft än de datorer du växte upp med. Synkronisera kontakter och annan information som lagras i din dator Microsoft Outlook e-postprogram är ett kick. Anslut bara Axim i datorn, installera Microsoft synkronisering program som är lämpliga för ditt operativsystem och följ instruktionerna på skärmen

  Du behöver:.
  USB-kabel eller vagga medföljer Dell Axim.

  Importera med Mobile Device Center


  1.
  Ladda ner Microsoft Mobile Device Center till din dator (se Resurser) om du kör Vista eller en mer senaste versionen av Windows. Om du använder Microsoft XP eller en äldre version av Windows, hoppa till Avsnitt 2 i denna artikel.
  2.
  Dubbelklicka på den fil som du hämtade för att installera Microsoft Mobile Device Center för att din dator. Den på skärmen guidar dig genom installationsprocessen.
  3.
  Koppla in din Dell Axim till datorn via en USB-kabel eller en vagga enhet. Windows Mobile Device Programmet startar när den upptäcker att Axim är ansluten till datorn.
  4.
  Klicka på "Ställ in enheten. " Då öppnas en ruta som kommer att uppmana dig att välja den information som du vill överföra från Microsoft Outlook till din Axim.
  5.
  Markera rutan bredvid "Kontakter". Du kan också välja att överföra din kalender, e-postmeddelanden, sparade uppgifter och anteckningar och din Internet-favoriter.
  6.
  Skriv in ett namn för Axim och klicka på "Konfigurera "-knappen. Dina kontakter och alla andra uppgifter kommer att översändas till din Axim.

  Importera med ActiveSync


  1.
  Hämta Microsoft ActiveSync till din dator (se Resurser) om du kör Windows XP eller tidigare. Dubbelklicka på den hämtade installationsfilen och följ instruktionerna på skärmen för att installera ActiveSync programmet.
  2.
  Koppla in din Dell Axim till datorn via en USB-kabel eller en bilaga till vaggan enheten. ActiveSync installationsguide startar automatiskt när datorn känner av anslutningen.
  3.
  Fyll i din Microsoft Exchange Server-adress och logga in data om du använder Exchange Server för att hantera din e-post information.
  4.

  Välj den information du vill synkronisera mellan Microsoft Outlook och din Dell Axim i synkroniseringen sidan Alternativ. Klicka på kryssrutan bredvid "Kontaktinformation" och all annan information som du vill lämna uppgifter till Axim.
  5.
  Klicka på "Nästa" för att påbörja överföringen processen. När överföringen är klar, klicka på "Finish" för att avsluta ActiveSync programmet.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man bygger en räd Media Center-dator

Relaterade artiklar


 • Hur man redigerar en USB-drivrutin
 • Hur återställer jag en Dell OptiPlex 280 monitor inställning?
 • Toshiba 2675 specs
 • hur man fyller toner på ett LaserJet 5L
 • hur man defragmentera en FAT32-enhet
 • hur man uppgraderar en Dell moderkort bärbar dator
 • hur man återställer en MikroTik RouterBOARD
 • hur man rengör en Magicard
 • rensar buffert på en deskjet 694C
 • hur man kan få en smartkortläsare