Dator > en HP-skrivare kommer inte att skriva ut i färg

 • en HP-skrivare kommer inte att skriva ut i färg


 • Hewlett-Packard erbjuder ett brett utbud av skrivare som kan användas för en rad olika ändamål. De kan användas för att utskriftskvaliteten bilder, skanna objekt, kopiera dokument och skriva ut text och bilder i svart eller i färg. Om du märker att skrivaren inte riktigt kommer att skriva ut i färg, kan problemet vara så enkelt som att färgpatronen är av bläck. Men om din patron inte är tom, kan problemet vara lite svårare att räkna ut. Felsök din skrivare för att ta reda på varför din HP-skrivare inte kommer att skriva ut i färg. Om du efter felsökning problemet kvarstår måste du ta din skrivare till en specialist för att få fast

  Du behöver:.
  HP-skrivare

  Kontrollera Cartridge

  .
  1.
  Öppna frontkåpan på skrivaren och ta bort färgen skrivarpatron.
  2.
  in en helt ny färgpatron och försöker skriva ut igen. Problemet kan vara att skrivaren är ur färgat bläck, eller kanske färgpatronen är felaktig. Om din patron är nytt eller minst en fjärdedel, gå direkt till steg 3.
  3.
  Ta bort bläckpatronen från skrivaren.
  4.
  Titta på sidan av bläckpatronen, och du kommer att märka en utgångsdatum. Om du sällan använder färg bläck, eller så har du inte använt den på länge, kan bläcket ha upphört att gälla. Löpt ut, gamla bläck kan torka upp och dunge, vilket gör att bläcket inte längre skriva ut ordentligt.
  5.
  Köp en ny färgpatron om din bläcket efter utgångsdatum. Placera den nya patronen i skrivaren och försök skriva ut igen. Om detta inte löser ditt problem, fortsätter med avsnitt 2.

  skrivhuvuden


  1.
  Rengör skrivaren skrivhuvuden. Skrivhuvudena tillämpa text /bild till datorn papperet när det passerar under bläckpatron.
  2.
  Tryck och håll ner "Power"-knappen. Med Power-knappen nedtryckt, tryck på "Resume" knappen sex gånger.
  3.
  Bort fingret från strömbrytaren, och skrivaren kommer att rensa ut huvudet i en mild tvätt.
  4.
  Skriv ut färgdokument igen. Om det fortfarande inte fungerar, tryck och håll "Power" knappen igen, men tryck på "Resume" knappen fem gånger för en mer moderat reningsprocess. Försök skriva ut dokumentet igen. Om skrivaren fortfarande inte skriver ut i färg, fortsätt till steg 5.
  5.
  Håll "Power"-knappen en sista gång. Medan du trycker på strömbrytaren, tryck på "Resume" knappen sju gånger för en djup och ren. Försök att skriva ut färgdokument igen. Om du skrivaren fortfarande inte skriver ut, fortsätter du till avsnitt 3.

  Slå färgalternativet På


  1.
  Klicka på "Start"-knappen på datorns skrivbord. Välj "Inställningar".
  2.
  Klicka på "Skrivare" från inställningsmenyn.
  3.
  Högerklicka på skrivaren och välj "Egenskaper".
  4.
  Klicka på "Utskriftsinställningar" på sidan Egenskaper .
  5.
  Välj "Papper /kvalitet"-fliken och klicka på "färg. Hit" OK "och avsluta. Prova att skriva ut färgdokument. Om datorn fortfarande inte kommer ut i färg, måste du ta din skrivare till en specialist som skall fastställas.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Så här migrerar min Compaq dator till en HP

Relaterade artiklar


 • hur man överklocka Athlon 64 X2 5000 +
 • hur man programmerar en USB-drivrutin
 • Hur man monterar en ATX moderkort
 • hur man avveckla min LG laptop
 • hur du spelar in musik till en SanDisk
 • hur du uppgraderar minnet i en Dell hem-PC
 • hur du återvinner en säker dator
 • hur säkra Micro SD-kort
 • hur man använder en bärbar dator som primär bildskärm
 • min Dell Latitude D630 fungerar inte med en projektor