Dator > HP Pavilion a1637c specifikationer

 • HP Pavilion a1637c specifikationer


 • HP Pavilion Media Center a1637c Desktop PC är ett underhållningsprogram datormodell konstruerad för att användas med Windows XP Media Center Edition 2005. Det kom ett paket med en 19-i platt bildskärm och ett multimedia tangentbord och dess inbyggda 5. 1-ljud rymmer Dolby Pro Logic II och upp till åtta ljudkanaler. Denna dator levereras med Media Center men behöver ett par uppgraderingar eller mer för att göra det till en bra vardagsrum dator.

  Processor Minne

  Basen processorn tillval på a1637c modellen är en dual-core American Micro Devices (AMD) 4200 + betygsatt med en 2 gigahertz (GHz) klockfrekvens per kärna. Denna processor använder en socket AM2 och har en överföringshastighet på 2. 000 mega överföringar per sekund (MT /s). Basen minne specifikationen är 1 gigabyte (GB) PC-4200 Double-Data Rate 2 (DDR2) Random Access Memory (RAM) som kör i 533 megahertz (MHz). Moderkortet tar upp till 4 1 GB RAM-moduler för upp till 4 GB RAM-minne installerat, men för datorn att använda så mycket, måste du använda en 64-bitars operativsystem.

  Grafik Display

  Denna HP Pavilion Media Center PC kom ett paket med en modell w19b 19-i widescreen Liquid Crystal Display (LCD) bildskärm med inbyggda högtalare. Datorn har en on-board GeForce 6150 LE-chipset för sin video grafik. Den enda graphics port som kommer med a1637c är en 15-stifts Video Graphics Array (VGA), ingen HD-portar är inbyggda. Om du vill installera ett grafikkort, det finns två tillgängliga Peripheral Component Interconnect (PCI)-platser och en ledig PCI Express x16-kortplats.

  Drives

  Det finns en Serial Advanced Technology Attachment (SATA) hårddisk med 250 GB kapacitet och en hastighet av 7. 200 varv per minut. Om du använder datorn som en Personal Video Recorder (PVR), överväga att lägga en större hårddisk för mer utrymme. Det finns en tillgänglig 3,5-i enhetsfack för en andra hårddisk, men inga andra enhetsfack är tillgängliga. Den optiska enheten är en 16x hastighet DVD (+/-) R /RW RAM (+/-) R DL LightScribe-enheten. Denna enhet hanterar de flesta CD-och DVD-skivor och ger stöd för etsning en egen bild på baksidan av skivan. Det finns en andra 16x hastighet DVD skrivskyddad enhet.

  Portar

  En minneskortläsare inbyggd i fronten på denna datorn läser nio olika korttyper, inklusive Compact Flash I II, Memory Stick och Memory Stick Pro, Secure Digital (SD), MultiMediaCard (MMC) och andra. Andra gränssnitt hamnar inkluderar 2 Universal Serial Bus (USB) 2. 0-portar, en 1394 FireWire-port och hörlurar, line-in och mikrofon. I ryggen är tangentbord och mus PS /2 portar, en VGA, en annan 1394, en RJ-45 Ethernet-uttag för Local Area Networks (LAN), fem ljuduttagen och en koaxial SPDIF-utgång. Det finns ingen TV-tuner hamn i den här datorn, men massor av PCI portar är tillgängliga för installation en.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur du tar bort en Sony Vaio täcka

Relaterade artiklar


 • Felsökning av Sony DRX-840u
 • hur man gör en startbar CD-skiva för en BIOS-uppdatering
 • Hur använder jag en HP Pavilion Texas 1000 som en Tablet PC?
 • hur du ansluter till en Mac från en Windows Remote desktop
 • hur du ställer in en dator för 5.1-surroundljud med Windows Vista
 • hur du ändrar kapaciteten hos en hårddisk
 • hur man byter moderkort på en Inspiron 1520
 • hur man uppgraderar ett grafikkort på en Toshiba M55
 • hur man återställer en MikroTik RouterBOARD
 • bladserver strömförsörjningskrav