Dator > Fujitsu LifeBook U810 specifikationer

 • Fujitsu LifeBook U810 specifikationer


 • Du behöver:
  nya processorn
  . Phillips skruvmejsel.

  Fujitsu LifeBook U810 mini-bärbar dator märkt Fujitsus första gången tas i en produktkategori som domineras av Intel Ultra Mobile Platform. Den trädde den amerikanska marknaden i augusti 2007, och erbjuder ett lågt pris och lång batteritid som tidigare inte i handhållna datorer. På 1,6 pounds, den mäter 6,7 inches bred, 6 inches djup och 1,3 inches tall (stängd). Den levereras med Windows Vista Premium och inkluderar Microsoft Works Suite, tillsammans med drivrutiner, hjälpprogram och säkerhetsprogramvara.

  Screen, In-och Anslutningar

  Fujitsu LifeBook U810 fungerar som en pekskärm, tablett eller traditionella tangentbord och mus pekare design. Denna handdator har en 5,6-tums TFT aktiv matris glänsande ClearView LCD-bildskärm med upplösningen 1024 x 600 bildpunkter vid WSVGA (Wide Super Video Graphics Array) upplösning. Dess svängbara montera gör det möjligt att svänga hela 360 grader och byta från vanlig bärbar verksamhet till Tablet PC. Enheten omfattar två knappar som motsvarar dem på en vanlig mus, plus en Tumstyrd gummi muspekaren som är tillgänglig även när locket är stängt. Dess miniatyr tangentbord använder 56 laptop-tangenter arrangerade i en standard QWERTY layout. För att uppnå detta tangentbordet funktionalitet, många nycklar är dubbelt mappad, inklusive tabbtangenten med mellanslagstangenten, bland annat. Tillsammans med en Bluetooth-antenn, har det här systemet också trådlöst Ethernet men saknar inbyggt mobilt bredband. Dess fingeravtrycksskanner möjliggör säker inloggning.

  Processor, minne och batteri

  Fujitsu LifeBook U810 har en Intel A110 800 MHz processor med 512 kB Nivå 2-cache som körs på en 400 MHz databuss. Det levereras med 1 GB 400 MHz PC2-3200 installerat DDR2 SDRAM, vilket är det maximala RAM enheten kan acceptera. Litium-jon-batteri har en effekt på en 5,5-timmars laddning med 5200 mAh (milliampere-timmar) av kapacitet. Enheten är Energy Star-kvalificerade för energieffektivitet.

  Drives, hamnar och kamera

  Fujitsu LifeBook U810 innehåller en 40 GB 4200 varv /min IDE hårddisk. Även om det inte innehåller en CD-eller DVD-enhet, accepterar CompactFlash och SD-kort genom slots på motsatta sidor av enheten. Dess 0,3 megapixel kameran tar 640 x 480 bildpunkter för webcam-kvalitet drift. Det består av en USB 2. 0-port tillsammans med video, jack för hörlurar och mikrofon. För att öka enhetens anslutningsmöjligheter, erbjuder Fujitsu en valfri dockningsstation med fyra USB-portar, en Ethernet-port och VGA-utgång.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man kan återställa en NEC PowerMate

Relaterade artiklar


 • min Linksys anslutningen är långsam
 • vad är en toner som används i en skrivare?
 • skrivare kompatibel med Windows 95
 • hur du aktiverar PC-kortplatser
 • hur man gör en långväga USB-kabel
 • hur reparera en Dell 8130 laptop-skärm
 • pennor som skapar digitala anteckningar
 • hur man kan återställa data på en flash-enhet
 • hur man demonterar en HP 2200
 • HP xb3000 dockningsstation specifikationer